Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Парктоници -------ХИТ ЦЕНИ---------50лв

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Парктоници -------ХИТ ЦЕНИ---------50лв

Комплекти само с 4 датчика с.Два модела и двата са по 50 лв.тел. 0898/945424 0887/676003 0878/309449Грешен разделМодераторски екип на fiat-bg.org
    Прикачени файлове

колега само да те питам-поставянето как става в смисъл от майстор ли трябва да е или става и в домашни условия
    Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Ами колега трябва само да монтираш датчиците на бронята и да прекараш кабелите до у-то и да вземеш ток за него от някаде.
      Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

За парк троника се взема ток от светлината за задна така че да бачка само като караш назад. защото ако го вземеш от където и да е ще има да писка Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 а пък монтажа става за 1 час долу горе
        Фиат БРАВО 1200 куб.см. 59kW 2001 Г.И. Stilo GAS

Ситроен Берлинго 1.6 HDi 2009

Коментар

Искаш да кажеш за да може като включиш на задна и да се включва парктроника.Ами отпред как става номера сигурно като намери обект и се включва ами ако спра много близко до някой светофара. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

Спирачката и наличието на обект задеиства системата.

Коментар

Сега ще ви обясня как става.Тези които предлагам аз са само за монтаж на задна броня.Може да се монтират по два на предната и два на задната, но си има парктроници които с с 6 и 8 датчика за тези цел.В комплекта има книжка с подробно описание как се монтира,но на бързо ще ви обясня:Монтирате датчиците на бронята като разпробиете със свредлото което е в комплкта на парктроника,хващате захранване от задната светлина за да се включва само когато включите задна.Монтирате конзолата някъде в багажника,монтирате LCD на таблото,прекарвате кабелите до конзолата и само ги вкючвате те са надписани.Цялата работа отнема точно 1 час.

Коментар

колко е най -малкото разстояние което хващат и изпсписват на LSD дисплея?
                fiat marea 2.0 20v,metanov ingekcion

Коментар

2м. или поне моя хваща на толкова. :D

Коментар

Колега това 2метра ли ще рече или 2милиметра.

Коментар

за най -голямото разбрах (2 метра) а за най-малкото :D
                      fiat marea 2.0 20v,metanov ingekcion

Коментар

6ma7ka7a написа:
                        До колко съм запознат с мерните единици това ознчава МЕТРИ за другата единица ще трябва да напиша още едно *М*. :D Минимално при мен е 5см. *няма да обяснявам каква е мерната единица*. Има една подробност че моя не е същия и струва няколко пъти този така че не става за сравнение.

Коментар

qnisZ написа:
                          6ma7ka7a написа:
                          До колко съм запознат с мерните единици това ознчава МЕТРИ за другата единица ще трбва да напиша още едно *М*. :D Минимално при мен е 5см. *няма да обяснявам каква е мерната единица*.
                          brava 1.412v Punto1.1 Nissan Stanza Punto 1.2i 16v Sporting 2000

http://www.bmwpower-bg.net/forums/vi...c.php?t=115270

Коментар

qnisZ написа:
                            6ma7ka7a написа:
                            До колко съм запознат с мерните единици това ознчава МЕТРИ за другата единица ще трябва да напиша още едно *М*. :D Минимално при мен е 5см. *няма да обяснявам каква е мерната единица*. Има една подробност че моя не е същия и струва няколко пъти този така че не става за сравнение.
                            Помислих че може да си пропуснал едното"м" защото колегата пита "колко е най -малкото разстояние което хващат"

Коментар

Тези показват от 2 метра до 20 см.И е по логично отколкото 5 см.

Коментар

Working...
                              X