Емотикони за кола. ОмрЪзнаха ли ви скучните задръствания. Направете ги малко по понОсими с новите емотикони (виж http://podarac.com/?page_id=128 ).Забавлявайте се докато шофирате - пет различни емоции ( sorry , thank you, back off , smile , wink ). Уникално предложение за ентусиасти Колега, обявите от фирми се пускат в друг раздел.Спазвай правилата на форума!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЕОБИКНОВЕН аксесоар за кола - нестандартно !!
Collapse
X
-
Боже, боже какво ли нема по белио свет! Сега и това ще трябва да ни отвлича вниманието! Но всичко е за пари, майната й на безопасността, майната му на живота!FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
-
chris написа:Аз пък мисля, че е яко. Е, аз не бих си сложил де, но бих се изкефил като пусна някой пред мен да ми изпише THANKS, вместо да ми пуска некви аварийки като бакшишите.Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
wolfself написа:Е , сега ... То така , ако разсъждаваха всички.Не вярвам някой да разбие кола за такова нещо.Каде ще го продаде после ?Не ми звучи сериозно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар