колеги, продавам кристални стопове за фиат браво чисто нови от каталог за порЪчки тел.: 0888/850-931
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кристални стопове за фиат браво
Collapse
X
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Колега само да те светна, че ако успееш да ми сложиш това на бравото и вервай ми цял ден ще ходя на ръце .... ТОВА СА СТОПОВЕ ОТ СТИЛО И на името на снимката много добре си пише ... и да уточня ... че фаровете от снимката са за Пунто ... да не земеш да ги даваш на Браво..... ако имаше кристални стопове за браво за първи щях да дам маса пари да ги имам ... ама още ги няма такива ... така че може да се коригираш
-
Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kazan написа:Колега само да те светна, че ако успееш да ми сложиш това на бравото и вервай ми цял ден ще ходя на ръце .... ТОВА СА СТОПОВЕ ОТ СТИЛО И на името на снимката много добре си пише ... и да уточня ... че фаровете от снимката са за Пунто ... да не земеш да ги даваш на Браво..... ако имаше кристални стопове за браво за първи щях да дам маса пари да ги имам ... ама още ги няма такива ... така че може да се коригирашЖивотът не се мери с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха ни!!!
Коментар
-
kazan написа:Еее Дилянски те кристалните фарове за браво ако са като нормалните но само с кристални стъкла няма да е много ефектно .... а ако са някои ментаци ще е повече от ужасно ... много готини са лупите като моите ... :P що не се замислиш за такива
Коментар
-
sunde написа:kazan написа:Еее Дилянски те кристалните фарове за браво ако са като нормалните но само с кристални стъкла няма да е много ефектно .... а ако са някои ментаци ще е повече от ужасно ... много готини са лупите като моите ... :P що не се замислиш за такиваЖивотът не се мери с броя вдишвания, а с моментите които спират дъха ни!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар