Колеги, най-накрая успях да си отворя офиса за застраховки. Така мога да ви предложа по-големи отстъпки. За каското ще ви дам и тарифните числа, за можете и сами горе долу да видите колко ще ви струва. За целта трябва да решите на каква стойност искате да застраховате автомобила (стига да е възможно) и сумата да умножите по тарифното число.Пример (Бул Инс): колата ви струва 2000 лв. и е минала десет години след производството, следователно тарифното число е 8,8%. Умножавам 2000 х 8,8% = 176 лв. Това е премията без отстъпки. От нея вадите -10%, които ви давам по полица: 176 -10% = 158,40лв. И последно вадите 12%, които аз ви давам от мен към членовете на форума: 158,40 - 12% = 139,39 лв. Това ще е сумата, която ще платите.КАСКО:Бул Инс: -автомобили 0-3 години след дата на първа регистрация:тарифно число - 4,6% отстъпка - 12% от мен-автомобили 3-10 години след дата на първа регистрация - Нормална левова застраховка:тарифно число - 7,3%отстъпка - 10% по полица - 12% от мен-автомобили 3-10 години след дата на първа регистрация - Валутна застраховка (Дава ви правото да ремонтирате колата си в сервиз по ваш избор, включително официалните сервизи - Ауто Италия, Ванто трейд, както и да представяте фактури, които да ви бъдат изплащани на 100%. Единственото условие е сумата, за която е застрахован автобила да не е под 7000 лева.)-автомобили над 10 години след дата на първа регистрациятарифно число- 8.8%отстъпка - 10% по полица - 12% от менАрмеец:-автомобили от 0 до 3 годинитарифно число - 5% отстъпка- 15% то мен-автомобили 3-10 години след дата на първа регистрация- Нормална левова застраховка:тарифно число - от 5,8% до 6,7% (зависи от премията на автомобила)отстъпка - 10% по полица - 15% от мен-автомобили над 10 годинитарифно число- 7,8%отстъпка - 10% по полица - 15% от менБулстрад:За застраховки каско в Булстрад се използва специална програма. Затова, за да ви се пресметне каското, ще трябва да се свържете с мен.Вие ще ползвате 10% отстъпка по полицата и 10% от мен.ДЗИ -автомобили от 0 до 3 годинитарифно число- 4,5% отстъпка- 10% то мен-автомобили 3-10 години след дата на първа регистрация- тарифно число- 6,3%отстъпка - 10% от мен-автомобили над 10 годинитарифно число - 7,7%отстъпка - 10% от менЛев Инсза всички години -10% по полица и -10% от менЗабележка: Премията, която трябва да заплатите, не може да бъде под 250 лева.За всички мои клиенти, сегашни и бъдещи, осигурявам помощ при завеждането на щети във всички изброени по-горе компании.За контакт:Максим Христов (Pinky)0884 319 002(02) 829 43 99maxins @ fd-bg.com (махнете интервалите)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЗАСТРАХОВКИ - специални отстъпки за членове на Фиат форума
Collapse
X
-
Застраховка
4акай сега колега Да направим една сметка по твоите тарифи.Моето браво е да кажем 12 години,и да кажем 4е струва 3500 лв,зна4и процентният коефициент ми е 7.8%.Като го умножа по цената на колата става 273 лв.От тази сума вадя 10 % ,което е 27.3 лв и стават 245.7 лв и ти ми даваш 12 % бонус и става 216 лв аз трябва да ти дам за застраховка на автомобила си в слу4ая бравото ми ,но като гледам последната си застраховка ,ами тя твоята е почти два пъти по-скъпа Или нещо аз не мога да смятам или ти нещо си превъртялNissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
-
Предполагам си гледал за ЗК Армеец. Колата ти струва 3500лв. Умножаваш я по 7.8% =273лв. Това е сумата, която би трябвало да заплатиш. Сега от нея вадиш 10%=245.7 После вадиш и 15% които са от мен (не 12% както си сметнал) и се получава 208.84лв Толкова трябва да платиш ако решиш при мен да си я направиш.Мисля, че условията, които предлагам са много добри. Ти твърдиш, че си платил около 110 лева за каско - което според мен просто няма как да бъде. Моля те да провериш факторите, които определят премията. 1. Застрахователната сума дали ти е 3500лв, а не е по малко- от това зависи премията, която се заплаща.2. Да не плащаш на вноски каското и да гледаш само една от вноските.3. Да не гледаш случайно полица за гражданска отговорност, защото в този пост става въпрос за каско.Надявам се да ти помогна и ако има още въпроси, питай.
Коментар
-
Pinky написа:Предполагам си гледал за ЗК Армеец. Колата ти струва 3500лв. Умножаваш я по 7.8% =273лв. Това е сумата, която би трябвало да заплатиш. Сега от нея вадиш 10%=245.7 После вадиш и 15% които са от мен (не 12% както си сметнал) и се получава 208.84лв Толкова трябва да платиш ако решиш при мен да си я направиш.Мисля, че условията, които предлагам са много добри. Ти твърдиш, че си платил около 110 лева за каско - което според мен просто няма как да бъде. Моля те да провериш факторите, които определят премията. 1. Застрахователната сума дали ти е 3500лв, а не е по малко- от това зависи премията, която се заплаща.2. Да не плащаш на вноски каското и да гледаш само една от вноските.3. Да не гледаш случайно полица за гражданска отговорност, защото в този пост става въпрос за каско.Надявам се да ти помогна и ако има още въпроси, питай.Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Re: Застраховки - специални отстъпки за членове на Фиат фору
Pinky написа:...Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Направих си ГО и КАСКО при Pinky.Имах няколко оферти, но тази беше най-добрата. Но не отидих във фирмата при Pinky заради цената, а защото след като му писах, той след два дена ми се обади на GSM-a. И преди да ми преложи варианти, подробно ме разпита за колата и какво очаквам от застранователната компания. С две думи - доволен съм и не съжалявам че прекосих половин София за да стигна до офиса на MaxIns.Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
Аййй колко съм доволен! Супер коректно бързо и точно се работи с Пинки и неговата фирма!В сряда му звъннах да питам за инфо, за цени и застрахователна компания...И на ЛС ми отговори даже В събота в 10.30 часа сутринта Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Спешно го вдигнах на крак да ми се направи каското(на новата кола), защото беше многооо наложително.... Макар да не беше в София ми прати човек на удобно за мен място и в 11.30 каското беше ФАКТ... В 12.00 колата вече беше с маркировка и аз вече бях спокоен А цената няма да я коментирам! Спестих поне 50лв.!! Всичко много бързо и точно... Страхотна работа свършихме :P Та на колегата пожелавам успех в бизнеса и все повече застраховки да прави, а колкото са повече то толкова повече ще падат цените ЗА НАС :P :P
Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
Добло 02' 1.9 D- ех
Добло 06' 1.3 Mjet -ех
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар