Предно стълко за ФИАТ Берноте 1500 - 1982 ще се намери ли ???както амортесьори, задни носачи и гумени уплътнения за вратите и стълката си търся, ако може да се достави - обади се
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стари и нови части за всички италиянски автомобили
Collapse
Заключена тема
X
X
-
за чаркалаци
muf_bi4 написа:ще ви помоля да изпращате на лични съобщения ,защото тук не мога да отговарям на всички , а и рядко виждам темата.?
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Охладителна сисема темпра
здравей, дали можеш да ми намериш радиатор и водна помпа за темпра 1,6 / 94 г. на добра цена. Иначе водната помпа е с двойна ролка(за конусен ремък и за един 5 пистов), а радиатора няма казанче. Еми мерси предварително, то май и термостата ще се сменя така че ако имаш идея и за него пиши и неговата цена.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
-
Sraaaaa написа:Предни спирачни дискове за новия модел на Lancia Delta 1,6 8V? Диаметъра е 240мм а дебелината е 10,8мм с максимално износване до 9,2мм. Дупките са 4х98мм. Интересува ме цена за стари и нови (както и марката на новите) . Мерси предварително!
Коментар
-
Re: Охладителна сисема темпра
phoenix написа:здравей, дали можеш да ми намериш радиатор и водна помпа за темпра 1,6 / 94 г. на добра цена. Иначе водната помпа е с двойна ролка(за конусен ремък и за един 5 пистов), а радиатора няма казанче. Еми мерси предварително, то май и термостата ще се сменя така че ако имаш идея и за него пиши и неговата цена.
Коментар
-
Е молко и смях да има. :PFIAT BRAVO 2.0 20v
http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар