Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Части за Фиат Браво, Брава, Темпра, Улис, Палио, Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега десен халоген и светлоотразител за задната броня за колата от подписа имаш ли?
    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Tарся табло за Фиат Мареа 1.9ТД

Здравейте!Tарся табло за Фиат Мареа 1.9ТД100 ,кажете ми някаква цена.Таблото с еърбеци ли е и ако има без еърбеци,каква е цената?Тарся и десен макферсон и десен носа4,цена?Може да пишете и на е-майл:galionov31@dir.bg

Коментар

fresh_pz написа:
        всеки се опитва де те прекара,т тъй че колеги не се косете... :P
        колега нещо не разбрах

Коментар

два фара с лупа или един ляв фар без лупа цена и кажи дали пращаш по куриер
          Bravo 1.9 TD 100 h.p.

Коментар

BaCuJleB` написа:
            два фара с лупа или един ляв фар без лупа цена и кажи дали пращаш по куриер
            колега ест че пращам по куриери , но има нещо др че тия фарове са кът но ще разпитам пак

Коментар

BEX---GT написа:
              ами искат ми 300 лв. за два фара втора ръка, като нови, Италиански, са пак толкова, ама точно дори 10 лв. не са по-евтини, нито един лев по-скъпи
              Къде са тия италианските фарове нови по 150 лв. колега?Навсякъде за Валео искат над 600 лв...Дай да вземаме от твойте

Коментар

утре ще ги проверя колко са нови и ще ви пиша , но само ми кажете за кои коли ви трябва инфо.

Коментар

За Браво ми трябва на мен
                  Bravo 1.9 TD 100 h.p.

Коментар

srekmeto написа:
                    dimov75 написа:
                    BEX---GT написа:
                    ами искат ми 300лв за два фара втора ръка, като нови, Италиански, са пак толкова, ама точно дори 10лв не са по-евтини, нито един лев по-скъпи
                    Каде са тия италианските фарове нови по 150лв колега?Навсядаде за Валео искат над 600лв...Дай да вземаме от твойте
                    утре ще ги проверя колко са нови и ще ви пиша , но само ми кажете за кои коли ви трябва инфо
                    Фаровете са за Марея, различават се от тия на Браво и Брава, че са с лупа. Бих качил снимка, но не зная как става

Коментар

Аз се интересувам от левият сенник.Ако го имаш и е сив кажи цена
                      Marea 1.6 16v

Коментар

колега за Типо задна главина имаш ли - ABS и дискова спирачка е колата
                        Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.

Коментар

имаш ли някакви LPG изпарители?
                          "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                          Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                          Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
                            имаш ли някакви LPG изпарители?
                            не

Коментар

dimov75 написа:
                              BEX---GT написа:
                              ами искат ми 300лв за два фара втора ръка, като нови, Италиански, са пак толкова, ама точно дори 10лв не са по-евтини, нито един лев по-скъпи
                              Къде са тия италианските фарове нови по 150лв колега?Навсякъде за Валео искат над 600лв...Дай да вземаме от твойте
                              намерих за мареа по 270 лв. на бройка

Коментар

Колега търся глава за Типо 1.6 краборатор, предна борня за Мареа 1.9JTD и отделно ако имаш халката на левия халоген.

Коментар

Working...
                                X