ъп
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Часовници РЕПЛИКИ, вече и снимки НОВИ МОДЕЛИ
Collapse
Заключена тема
X
X
-
реплики на часовници
www.album.bg/nikolass/albumsЗа всички, които се интересуват от висококачествени реплики на часовници, можете да разгледате снимките на линка, който съм посочил. Под всяка снимка има посочени цени. Часовниците, които предлагам , не са ментета, а дубликати. Здраве и късмет на всички!
Коментар
-
Re: реплики на часовници
nikolass написа:www.album.bg/nikolass/albumsЗа всички, които се интересуват от висококачествени реплики на часовници, можете да разгледате снимките на линка, който съм посочил. Под всяка снимка има посочени цени. Часовниците, които предлагам , не са ментета, а дубликати. Здраве и късмет на всички!преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
репликли на часовници
Ами щом се налага, ще ти обясня каква е разликата. Ако един художник, вземе обикновенно платно, някакви масленни бои и нарисува някоя от картините на известен художник, например Моне, то тогава той е изработил "менте". Но, ако използва състарено платно, химически обработени бои, които да датират времето, когато Моне е рисувал и е повторил всички елементи, точно като оригинала, то тогава той е създал дубликат. Надявам се, че бях изчерпателен и ясен. )
Коментар
-
Re: репликли на часовници
nikolass написа:Ами щом се налага, ще ти обясня каква е разликата. Ако един художник, вземе обикновенно платно, някакви масленни бои и нарисува някоя от картините на известен художник, например Моне, то тогава той е изработил "менте". Но, ако използва състарено платно, химически обработени бои, които да датират времето, когато Моне е рисувал и е повторил всички елементи, точно като оригинала, то тогава той е създал дубликат. Надявам се, че бях изчерпателен и ясен. )преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
реплики на часовници
Всъщност, аз нямам намерение да убеждавам никого, в нищо. Всички хора имат глава на раменете си и някои от тях я ползват по предназначение. Щом някой иска да плати 5000 за нещо, чиято реална цена е 500, аз не мога да го спра ))...а и не е необходимо. Аз просто предлагам вариант, простосмъртните да притежават нещо, което по прицип не е "предназначено" за тях. Здраве и късмет на всички!
Коментар
-
Аз се интересувам от този http://www.album.bg/nikolass/images/2064899//19348/ , но ще ми трябва още малко инфо за него. Та искам да знам дали е кварцов или механика и колко микрона е златното покритие.
Коментар
-
Buch написа:колега аз ще ти кажа - КИТАЙСКИ - общо взето се продават на кило.....качеството на машините вътре под "опаковката са пластмасови"...... извинявай колега ама ти си се надскочил с тея цени
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар