Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Часовници РЕПЛИКИ, вече и снимки НОВИ МОДЕЛИ

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ъп
    Прикачени файлове

Коментар

..........
      Прикачени файлове

Коментар

....
        Прикачени файлове

Коментар

На тоз кви пари му търсиш?И ако може повечко снимки на модела ?Мерси предварително

Коментар

...
            Прикачени файлове

Коментар

реплики на часовници

www.album.bg/nikolass/albumsЗа всички, които се интересуват от висококачествени реплики на часовници, можете да разгледате снимките на линка, който съм посочил. Под всяка снимка има посочени цени. Часовниците, които предлагам , не са ментета, а дубликати. Здраве и късмет на всички!

Коментар

Re: реплики на часовници

nikolass написа:
                www.album.bg/nikolass/albumsЗа всички, които се интересуват от висококачествени реплики на часовници, можете да разгледате снимките на линка, който съм посочил. Под всяка снимка има посочени цени. Часовниците, които предлагам , не са ментета, а дубликати. Здраве и късмет на всички!
                Колега, какво ще рече "Часовниците, които предлагам , не са ментета, а дубликати."? При положение, че носят марката на производител, който в същност няма нищо общо с направата им, не са ли точно "ментета"? Дубликатът е нещо съвсем различно. Онзи ден гледах в Бургас в един магазин Ролекси за по 50 лв. за по-бедните почитатели, и модели по 150 лв. за баровците :D
                преди - TIPO
                сега - VOLVO XC60

Коментар

репликли на часовници

Ами щом се налага, ще ти обясня каква е разликата. Ако един художник, вземе обикновенно платно, някакви масленни бои и нарисува някоя от картините на известен художник, например Моне, то тогава той е изработил "менте". Но, ако използва състарено платно, химически обработени бои, които да датират времето, когато Моне е рисувал и е повторил всички елементи, точно като оригинала, то тогава той е създал дубликат. Надявам се, че бях изчерпателен и ясен. )

Коментар

Re: репликли на часовници

nikolass написа:
                    Ами щом се налага, ще ти обясня каква е разликата. Ако един художник, вземе обикновенно платно, някакви масленни бои и нарисува някоя от картините на известен художник, например Моне, то тогава той е изработил "менте". Но, ако използва състарено платно, химически обработени бои, които да датират времето, когато Моне е рисувал и е повторил всички елементи, точно като оригинала, то тогава той е създал дубликат. Надявам се, че бях изчерпателен и ясен. )
                    Художникът е може да е създал дубликат, но никъде няма право да се подписва с името Моне. Иначе творението му се окачествява като "менте". А случаят със часовниците е точно такъв, при положение, че носят логото на производител, който не е упълномощил братята китайци да използват името му, за да си пласират джунджуриите. Защо не звъннеш в Tag Heuer и не ги питаш - Господа тези часовници, които не сте произвели вие, но носят вашето име ментета ли са или дубликати? Ако оспорят нещо веднага им кажи теорията си за картината, пък белким ги убедиш поне тях
                    преди - TIPO
                    сега - VOLVO XC60

Коментар

реплики на часовници

Всъщност, аз нямам намерение да убеждавам никого, в нищо. Всички хора имат глава на раменете си и някои от тях я ползват по предназначение. Щом някой иска да плати 5000 за нещо, чиято реална цена е 500, аз не мога да го спра ))...а и не е необходимо. Аз просто предлагам вариант, простосмъртните да притежават нещо, което по прицип не е "предназначено" за тях. Здраве и късмет на всички!

Коментар

Всеки сам си решава, така е. Един с Adidas, друг с Adibas :D. Успех с продажбата.
                        преди - TIPO
                        сега - VOLVO XC60

Коментар

Аз се интересувам от този http://www.album.bg/nikolass/images/2064899//19348/ , но ще ми трябва още малко инфо за него. Та искам да знам дали е кварцов или механика и колко микрона е златното покритие.

Коментар

t_andonov написа:
                            колега да ти кажа честно не знам
                            колега аз ще ти кажа - КИТАЙСКИ - общо взето се продават на кило.....качеството на машините вътре под "опаковката са пластмасови"...... извинявай колега ама ти си се надскочил с тея цени

Коментар

Buch написа:
                              колега аз ще ти кажа - КИТАЙСКИ - общо взето се продават на кило.....качеството на машините вътре под "опаковката са пластмасови"...... извинявай колега ама ти си се надскочил с тея цени
                              Не е луд който яде зелника, а който му го дава в крайна сметка. И даже е по-вероятно да се продават на контейнер, отколкото на килограм. Поне мога да ви кажа, че у нас в някои прохождащи магазинчета определено се опитват да пробутват за бутикови нещица купени на контейнерния принцип но и тези времена ще минат. Онова с картината не е дубликат ами фалшификат. И все пак ако искам да се направя на гъзе ще си купя фалшиво ферари кола вместо истински ролекс. Аз мога ли да попитам за цената на второто Булгари - с черния фон зад стрелките? Патриотично ми звучи някак си.
                              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

абе, чак пластмасови не са а колкото до надскачането с цените намери ти по-евтини и ги продавай

Коментар

Working...
                                X