Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам Фиат Браво - 4 бр.+ Мареа комби/седан на части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

qavkata написа:
    взимам веднага четирите външни дръжки (само да са здрави) какви джанти имаш? трябвами пепелника и решетката на парното(за отзад) и капака на жапката, които се намират на конзолата на скоростния лост и ръчната. взимам ги веднага. 0897739462-явор
    van6ni drajki nqmam pepelnika i jabkata gi imam djanti imam i jelezni i leti 14-ki s gymi i bez gymi 0899921302

Коментар

Колега темата стана дълга, дай някаква информация какво остана. Между другото най ме интересува стъпково моторче, ТПС и МАП за двигател 1.6, ако имаш кажи някакви цени.
      ex. Fiat Marea 1.6 16 - 1999
      Mazda 6 2.0 Petrol GY 2006

Коментар

Имаш ли средната конзола която е между седалките за марея с подлакътник и цена ако я имаш
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

десен фар имаш ли (от страната до шофьора) и цена?

Коментар

BobyK написа:
            Колега темата стана дълга, дай някаква информация какво остана. Между другото най ме интересува стъпково моторче, ТПС и МАП за двигател 1.6, ако имаш кажи някакви цени.
            колега имам страшно много части за БРАВО,БРАВА и МАРЕА само с това се занимавам редовно купувам нови и нови коли почти няма нещо което да го нямам,частите за които ме питаш ги имам 0899921302

Коментар

dani389 написа:
              Имаш ли средната конзола която е между седалките за марея с подлакътник и цена ако я имаш
              имам

Коментар

Bravo_GT написа:
                десен фар имаш ли (от страната до шофьора) и цена?
                имам 70 лв.

Коментар

Въздухопровода над радиатора и кутията на въздушния филтъ.За Марея 1.6 с климатик.Цена.

Коментар

Търся за Мареа комби: десен халоген и светлоотразителя на задната броня, пак десен.Моля и за цена.

Коментар

light написа:
                      Въздухопровода над радиатора и кутията на въздушния филтър. За Марея 1.6 с климатик.Цена.
                      willow75bg написа:
                      Търся за Мареа комби:десен халоген и светлоотразителя на задната броня-пак десен.Моля и за цена.
                      Имам 0899/921-302

Коментар

има ли ляти джанти ? 14 4*98 ?

Коментар

Метални джанти за мареа и цена?
                          Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                          Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Working...
                          X