Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лазерно рязане и гравиране-Пожелание на клиента

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Почвам да правя списък: Alex_kk: 1бр. Фиат lubobg: 1бр. Фиат, 1бр. Алфа Ромео gamma: 1бр. Фиат Yavor: 1бр. Фиат tyson: 1бр. ФиатFilcov: 1бр. Фиат, 1бр. WRCЗасега сме това.
    Filcovп.с. защо да не вземем да си направим и ние нещо подобно като на колегите от клуб Пежо, стига да се съберем достатъчно хора
    Ами колега тук трябва да говорим с админите на форума. Ако те желаят да направят такива ключодържатели - аз нямам нищо в прорив. Даже ще е много хубаво според мен.А колега cccpfan тази лайсна за под номера може ли да се преправи от VW на Fiat???
    Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
    Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

Колега, имай предвид че съм от Хасково, дръж ме в списъка само ако някой се нагърбва да ми го вземе ключодържателя и да ми го прати. Че хич не ми е нормално да търча до София за това.
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Аз искам ключодържател с надпис: BlagunFiat Coupe 2.0 16V PININFARINAKoлко ще струва?
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Yavor написа:
          Колега, имай предвид че съм от Хасково, дръж ме в списъка само ако някой се нагърбва да ми го вземе ключодържателя и да ми го прати. Че хич не ми е нормално да търча до София за това.
          Аз също ще помоля ако някой има възможност да ми ги вземе и да ги пусне по куриерите с наложен платеж ... покривам всички необходими разходи
          Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Аз писах ЛС на момчето дали може да праща по Еконт и ми беше отговорено след коледа.Половината сме от страната и няма друг начин освен с куриер с наложен платеж.

Коментар

Споко колеги. Ще го измислим това. Ако някой има път на някъде из страната може да поразнесе малко, другите, които са наблизо не са проблем, а за останалите - куриер. Ако така ви устройва, разбира се.

Коментар

blagun написа:
                Аз искам ключодържател с надпис: BlagunFiat Coupe 2.0 16V PININFARINAKoлко ще струва?
                Зависи от размера

Коментар

Alex_kk написа:
                  Почвам да правя списък: Alex_kk: 1бр. Фиат lubobg: 1бр. Фиат, 1бр. Алфа Ромео gamma: 1бр. Фиат Yavor: 1бр. Фиат tyson: 1бр. ФиатFilcov: 1бр. Фиат, 1бр. WRCЗасега сме това.А колега cccpfan тази лайсна за под номера може ли да се преправи от VW на Fiat???
                  1 Така по списъка имам 6 броя фият и 1 ВРЦ готови и чакащи да бъдат получени.2 Няма проблем да се направи лайсната с какъвто и да е надпис размера е 48 на 2,5 см3.Чакам отговор за ключодържателите като имам останали 3 броя фият и 4 абарт

Коментар

cccpfan написа:
                    Alex_kk написа:
                    Почвам да правя списък: Alex_kk: 1бр. Фиат lubobg: 1бр. Фиат, 1бр. Алфа Ромео gamma: 1бр. Фиат Yavor: 1бр. Фиат tyson: 1бр. ФиатFilcov: 1бр. Фиат, 1бр. WRCЗасега сме това.А колега cccpfan тази лайсна за под номера може ли да се преправи от VW на Fiat???
                    1 Така по списъка имам 6 броя фият и 1 ВРЦ готови и чакащи да бъдат получени.2 Няма проблем да се направи лайсната с какъвто и да е надпис размера е 48 на 2,5 см3.Чакам отговор за ключодържателите като имам останали 3 броя фият и 4 абарт
                    Значи включи за мене още един на Фиат да станат 2. Останалите са: 7 (общо) на Фиат, 1бр. ВРЦ и 1бр. Алфа Ромео. За лайсна ще мислим по-натам.

Коментар

cccpfan написа:
                      blagun написа:
                      Зависи от размера
                      Еми горе долу колкото WRC то
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

blagun написа:
                        cccpfan написа:
                        blagun написа:
                        Зависи от размера
                        ми 6-7 лева

Коментар

аз пък искам лаисната само че с надпис www.fiat-bg.org кажи да ли ще може да стане и какви пари ще струва

Коментар

cccpfan написа:
                            blagun написа:
                            cccpfan написа:
                            blagun написа:
                            Зависи от размера
                            ми 6-7 лева
                            Искам, давай и кажи кога ще е готово
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

BAI MILE написа:
                              аз пък искам лаисната само че с надпис www.fiat-bg.org кажи да ли ще може да стане и какви пари ще струва
                              от 15 лева започват лайсните в сми зависи колко ще е дълъг надписа и тн тая на vw е толко само ако искаш да я хващаш с рапидки или нитове кажи да ти направя дупки предварително

Коментар

blagun написа:
                                Искам, давай и кажи кога ще е готово
                                След коледа може да се направи нещо

Коментар

Working...
                                X