Продавам адаптери за диагносика с програмата VISA Uniscan. Адаптерите работят на всички коли с KL интерфейс.Цена : 100 лв.За контакт : visa.adaptor@gmail.com
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адаптер За Диагностика
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Имам един въпрос ... 3-4 дни гледам темата и се чудя: Казваш всички коли с K-L линия - това е 3-пиновата линия, която е пръсната като 1000 букси по цялата кола, нали ? А аз като съм с 16-пинова букса (както по-новите фиати, алфи и ланчии) - какво да правя ? Ще работи ли VISA-та и при мен или няма ? Аз съм свързвал такава виза към една брава и честно казано - върши работа - даже много добра ... но имаше само 3-пинов адаптер ... има ли въобще 16-пинов ?
Коментар
-
kiler_4o написа:Имам един въпрос ... 3-4 дни гледам темата и се чудя: Казваш всички коли с K-L линия - това е 3-пиновата линия, която е пръсната като 1000 букси по цялата кола, нали ? А аз като съм с 16-пинова букса (както по-новите фиати, алфи и ланчии) - какво да правя ? Ще работи ли VISA-та и при мен или няма ? Аз съм свързвал такава виза към една брава и честно казано - върши работа - даже много добра ... но имаше само 3-пинов адаптер ... има ли въобще 16-пинов ?Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
ilko-gd написа:Адаптера работи с версия на програмата 1.83 нали. Аз имам нея и компютъра ми е с два КОМ порта.По куриер предполагам пращаш с наложен платеж?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар