Грьцки стелки за всички модели на Фиат.Разбира се логото ще е заменено с това на Фиат.Цена 75лв.Тел.0888515205 или л.с.За членове на клуба 10% отстьпкаwww.avtostelki.com
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гръцки стелки за всички модели на Фиат
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Днес и аз си получих стелките :D Още не съм ги сложил на колата ,но имам доверие на Мариян и знам ,че няма да ме е излъгал и ще си паснат идеалноИнъче стелките са си много готини ,видях и прословутото гумено покритие отдолу .Отначало бях скептично настроен към металната емблема ,но много добре си седи всъщност и е здраво закрепена
Колегата бе коректен и ги получих точно ,когато каза .Благодаря ти Марияне ,дано бъдеш така коректен винаги
Ето и снимки с логото на Фиат
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Ам ..Един въпрос ... 64 лв. не са ли много за стелки?Значи тези , с които съм в момента са мокетени (не се налепват с боклуци за разлика от другите мокетени) и струват 12 лв.Много съм доволен от тях.Та затова 64лв ми се струват доста ...Нещо по-специално от това просто една емблема на фиат ?
Коментар
-
MrElectro написа:Ам ..Един въпрос ... 64 лв. не са ли много за стелки?Значи тези , с които съм в момента са мокетени (не се налепват с боклуци за разлика от другите мокетени) и струват 12 лв.Много съм доволен от тях.Та затова 64лв ми се струват доста ...Нещо по-специално от това просто една емблема на фиат ?
Коментар
-
Явор Митев
Мариянски.....бях те питал навремето, ама...все пак да пробвам пак - за моята Линеа няма ли докарани последният месец....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар