Авео написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гръцки стелки за всички модели на Фиат
Collapse
Заключена тема
X
X
-
marian66 написа:MrElectro написа:Ам ..Един въпрос ... 64 лв. не са ли много за стелки?Значи тези , с които съм в момента са мокетени (не се налепват с боклуци за разлика от другите мокетени) и струват 12 лв.Много съм доволен от тях.Та затова 64лв ми се струват доста ...Нещо по-специално от това просто една емблема на фиат ?
Коментар
-
MrElectro написа:marian66 написа:MrElectro написа:Ам ..Един въпрос ... 64 лв. не са ли много за стелки?Значи тези , с които съм в момента са мокетени (не се налепват с боклуци за разлика от другите мокетени) и струват 12 лв.Много съм доволен от тях.Та затова 64лв ми се струват доста ...Нещо по-специално от това просто една емблема на фиат ?
Коментар
-
MrElectro написа:Ам ..Един въпрос ... 64 лв. не са ли много за стелки?Значи тези , с които съм в момента са мокетени (не се налепват с боклуци за разлика от другите мокетени) и струват 12 лв.Много съм доволен от тях.Та затова 64лв ми се струват доста ...Нещо по-специално от това просто една емблема на фиат ?Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
MrElectro написа:Ам ..Един въпрос ... 64 лв. не са ли много за стелки?Значи тези , с които съм в момента са мокетени (не се налепват с боклуци за разлика от другите мокетени) и струват 12 лв.Много съм доволен от тях.Та затова 64лв ми се струват доста ...Нещо по-специално от това просто една емблема на фиат ?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар