Колега аз имам от голф 3, опел вектра 1.6, корса 1.4 и от форд ескорт комби 1.5, кви пари ще дадеш за тия четирите! Драсни едно л.с.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катализатори
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колко даваш за Пунто 1.2 75, работещ не запушен катализатор!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Колега с риска да не харесаш това което съм написал все пак ще си кажа "спамското мнение"Чудесно е че си намерил начин да изкарваш пари...., но ми е много странно тези колеги които си демонтират катализаторите и на тяхно място слагат резонатори, толкова ли са го закъсали за пари и не мислят какво правят....или не знаят какво е катализатор и как действа, в което силно се съмнявам.....Възмущавам се защото всеки гледа парите, а никой не мисли какво би станало ако всички коли си махнат катализаторите например в София, Пловдив или Варна....ми че тоя въздух нали ние го дишаме...Далече съм от мисълта че капка в морето нищо не променя....т.е. дали в тези градове ще се движат още 20 или 30 коли без катализатори....По скоро въпроса е принципен. Надявам се да не се обидиш
- нищо лично.....ПС: има и изключения - за тоталки или коли на части е по-различно разбира се, но понеже и аз познавам един такъв предприемач, при който идват с коли в движение (най-много автоджамбази) та затова се включих.....
Коментар
-
Buch, ти ме шокира. Никога, ама НИКОГА не съм си помислял да си сваля катализатора заради "далаверата" с изкупната цена. Работата е, че идва ден в който този катализатор приключва земния си път, започва да мирише и да пречи на двигателя. Тогава идва на помощ колегата, който и пари дава за него, а аз слагам резонаторно гърне, щото 4-цифрена сума за нов не ми е по джоба. Тук нещата се разделят: от една страна е страшно глупава постъпка да разкараш работещ катализатор за да изкяриш някой лев. От друга страна обаче колко са тия, които биха си сменили катализатора с друг и то нов? А ти от тях ли си? Ако да - евалла, аз си признавам, че в момента няма как да стане номера при мен.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Buch написа:Колега с риска да не харесаш това което съм написал все пак ще си кажа "спамското мнение"Чудесно е че си намерил начин да изкарваш пари...., но ми е много странно тези колеги които си демонтират катализаторите и на тяхно място слагат резонатори, толкова ли са го закъсали за пари и не мислят какво правят....или не знаят какво е катализатор и как действа, в което силно се съмнявам.....Възмущавам се защото всеки гледа парите, а никой не мисли какво би станало ако всички коли си махнат катализаторите например в София, Пловдив или Варна....ми че тоя въздух нали ние го дишаме...Далече съм от мисълта че капка в морето нищо не променя....т.е. дали в тези градове ще се движат още 20 или 30 коли без катализатори....По скоро въпроса е принципен. Надявам се да не се обидиш
- нищо лично.....ПС: има и изключения - за тоталки или коли на части е по-различно разбира се, но понеже и аз познавам един такъв предприемач, при който идват с коли в движение (най-много автоджамбази) та затова се включих.....
Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар