Понеже наближава морското време, пускам тази оферта. Предлагам легла в Приморско. Хотелчето разполага с 6 апартамента и 6 двойни стай. Апартамента се състои от стая със спалня и стая с две легла. В 2 от апартаментите има и кухненско боксче. Всички стаи притежават самостоятелна баня и тоалетна с постоянна топла вода, телевизор, хладилник и тераса. Хотелчето има огромен двор, в който може да се спретнат разни барбекюта. За всички гости на хотела има възможност за ползване на кухня, в която сами да си приготвят яденето. Има място и за коли, както вътре в двора, така и отпред на улицата. Хотелът се намира на първа линия в Приморско. Стига се за 10мин. пеша до центъра и на 5 мин. пеша до южният плаж, както и на 10мин. с кола до р.Ропотамо. Голям плюс е, че вечерите са тихи и не се чува глътча от кръчми и дискотеки.За цените - юли и август 15лв. на легло за двойната стая, апартаментите са по 60лв. Това е директива от общината в Приморско и по-малки цени от тези ще намерите или много трудно или в квартирите, които не обявяват клиентите си За запитвания и въпроси на лични или на e-mai: "nikcho@abv.bg" или ICQ: 214-986-556 или GSM: 088/668-55-51 - Мария(съдържателката на хотелчето)P.S.: Имайте предвид, че снимките по-долу са правени в началото на май. Т.е. предстои голямо почистване и подреждане на стаи и двор - до техният пълен блясък
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Море в Приморско
Collapse
X
-
До северния плаж близо ли е - че там обичам да ходя. Южния е много натъпкан и гаден пясък.МИлата година успяхме чак началото на Сптември да се плсираме в ПЛАМЕНА ПАЛАС - http://www.plamena-palace.com/Даже едни маратонки ментета си купих за 15лв - бях си забравил моите - още ги нося!Апропо- Здравко да не ти е комшия, ако да - дигай цените - то си е атракция!Много обичаме в Приморско.... Препоръчвам го на всички, които се чудят куде да отидат. А офертата от колегата е отлична!Извинявай за ама не се сдържах.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Re: Море в Приморско
Nikcho написа:Понеже наближава морското време, пускам тази оферта. Предлагам легла в Приморско. Хотелчето разполага с 6 апартамента и 6 двойни стай. Апартамента се състои от стая със спалня и стая с две легла. В 2 от апартаментите има и кухненско боксче. Всички стаи притежават самостоятелна баня и тоалетна с постоянна топла вода, телевизор, хладилник и тераса. Хотелчето има огромен двор, в който може да се спретнат разни барбекюта. За всички гости на хотела има възможност за ползване на кухня, в която сами да си приготвят яденето. Има място и за коли, както вътре в двора, така и отпред на улицата. Хотелът се намира на първа линия в Приморско. Стига се за 10мин. пеша до центъра и на 5 мин. пеша до южният плаж, както и на 10мин. с кола до р.Ропотамо. Голям плюс е, че вечерите са тихи и не се чува глътча от кръчми и дискотеки.Цени от 8 до 15 лв. на легло, в зависимост от месеца и престоят в хотела. За съфорумци може отстъпка да се направи За запитвания и въпроси на лични или на ICQ: 214-986-556 или GSM: 088/943-75-92P.S.: Имайте предвид, че снимките по-долу са правени в началото на май. Т.е. предстои голямо почистване и подреждане на стаи и двор - до техният пълен блясъкFiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
Значи по принцип хотелчето е по-близко до южният плаж, но и до северният не е кой -знае колко далеч.За 20тина минутки максимум се стига. Иначе за хотела на Здравко(единият)............ ми през една - две къщи отгоре е Но как са цените там нямам представа.Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
Значи,за да запазя коректното отношение, да отбележа, че хотелчето не е мое (за съжаление). То е на моя леля и аз не съм постояно там, ходя от време на време, колкото да помогна ако има нещо, пък и да почина чат пат Иначе казвате дати кой-кога иска и ще говорим да запазваме места. Иначе е раничко все още, но да си знаетеTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
Явор Митев
....а аз си мисля следното.......ние със жена ми със сигурност ще се възползваме от предложението за една седмица....дали не може да се организираме някак и да почиваме заедно....т.е. да се съберем повече хора, уреждайки си почивките горе-доло на едни дати.......пикници, плаж и прочее....друго си е да си с компания и приятели......
Коментар
-
Нямам хубава снимка, от която да се види двойната стая но горе - долу са нещо такова. Като освен на спалня са и с отделни две легла. Иначе за организирано почивка - може да се обсъди нещо, но трябва да се разберем от по-рано, за да не ни вземат местатаTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
Явор Митев
Immortal написа:Аз също съм ЗА организираната почивка. Щото приятелите ни тук в Ямбол все имат някакви ангажименти - я малки бебета, я единия на работа, все нещо такова и с жената ходим все сами. А е много скучно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар