...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
...
Collapse
X
-
wwweb написа:Умишлено не съм дал линкове защото някои от сайтовете в момента се поддържат от други хора и меко казано не приличат на това, което сме продали на клиента. Така става, когато се търси евтиното и не се желае поддръжка от фирмата изработила сайта. От лапета дето правят Online магазини за по 2 лв. ми е омръзнало ... ма айде това е доста дълга тема Не случайно вече доста голяма част от фирмите в БГ не пускат в сайтовете си директни линкове към нещата правени от тях!: Der Engel ist Viren :
Коментар
-
wwweb написа:VirenEngel написа:wwweb написа:Умишлено не съм дал линкове защото някои от сайтовете в момента се поддържат от други хора и меко казано не приличат на това, което сме продали на клиента. Така става, когато се търси евтиното и не се желае поддръжка от фирмата изработила сайта. От лапета дето правят Online магазини за по 2 лв. ми е омръзнало ... ма айде това е доста дълга тема Не случайно вече доста голяма част от фирмите в БГ не пускат в сайтовете си директни линкове към нещата правени от тях!: Der Engel ist Viren :
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар