...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
...
Collapse
X
-
wwweb написа:Умишлено не съм дал линкове защото някои от сайтовете в момента се поддържат от други хора и меко казано не приличат на това, което сме продали на клиента. Така става, когато се търси евтиното и не се желае поддръжка от фирмата изработила сайта. От лапета дето правят Online магазини за по 2 лв. ми е омръзнало ... ма айде това е доста дълга темаНе случайно вече доста голяма част от фирмите в БГ не пускат в сайтовете си директни линкове към нещата правени от тях!
ами и да не се види какви са ги свършили с дивелопмента по някога ... а има случаи в които не пускат линк защото новия е по-добър
причини много ... а пък понякога
... защото просто малко по обществено известен клиент им е дал проект но не го е удобрил и е намерил други да изработят поръчката
а вие за колко правите онлайн магазин грубо така ... принципно съвсем тривиален ?дизайн и после ... да има сърч съвсем опростен ... да има разплащане естествено ... категории 6-7 на брой ...2 - 3 - 4 хилки ? имате ли си написана предварително админска част или някакво приложение като модул което интегрирате в удобрен дизайн или всичко наново ?
: Der Engel ist Viren :
Коментар
-
wwweb написа:VirenEngel написа:wwweb написа:Умишлено не съм дал линкове защото някои от сайтовете в момента се поддържат от други хора и меко казано не приличат на това, което сме продали на клиента. Така става, когато се търси евтиното и не се желае поддръжка от фирмата изработила сайта. От лапета дето правят Online магазини за по 2 лв. ми е омръзнало ... ма айде това е доста дълга темаНе случайно вече доста голяма част от фирмите в БГ не пускат в сайтовете си директни линкове към нещата правени от тях!
ами и да не се види какви са ги свършили с дивелопмента по някога ... а има случаи в които не пускат линк защото новия е по-добър
причини много ... а пък понякога
... защото просто малко по обществено известен клиент им е дал проект но не го е удобрил и е намерил други да изработят поръчката
а вие за колко правите онлайн магазин грубо така ... принципно съвсем тривиален ?дизайн и после ... да има сърч съвсем опростен ... да има разплащане естествено ... категории 6-7 на брой ...2 - 3 - 4 хилки ? имате ли си написана предварително админска част или някакво приложение като модул което интегрирате в удобрен дизайн или всичко наново ?
: Der Engel ist Viren :
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар