АВТОКЛИМАТИЦИ - СЕРВИЗ "ИРИС"Специализиран само за автоклиматици.- Стенд - дигитален за диагностика и зареждане на WHITE INDUSTRIES - USA - последно поколение- Ремонт и изработване на маркучи- Ремонт компресори - Монтаж на климатици- Внос на нови климатици- UV диагностикаСъгласно т. 4.6. от Правилата на този форум "Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението,подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на КФБ". Ето защо трия излишното. Можеш да резюмираш своя бизнес с отделна тема в този раздел: http://www.fiat-bg.org/forum/viewforum.php?f=31с посочване на адрес и телефони, като е прието да се съобщи и разумна отстъпка за членовете на форума. Успех и поздрави! kiro_of_the_day
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз специализиран само за автоклиматици.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
АВТОКЛИМАТИЦИ
Вече сме в Европа !Както знаете там фреон R 12 е забранен.Можем да трансформираме Вашата система от R 12 на R 134.Съгласно т. 4.6. от Правилата на този форум "Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението,подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на КФБ". Ето защо трия излишното. Поздрави kiro_of_the_day
Коментар
-
"Досипване" на фреон
Medic написа:Питам с най-добри намерения от чисто любопитство... зареждане с фреон в "мото експерт" общо е 20лв на мен ми "досипаха" 100 гр за 3,50 лв и се чудя от къде е тази тлъста разлика в цените?!
Коментар
-
Климатик - диагностика
akela написа:Привет. Наскоро си купих брава с климатроник, засега работ перфектно, но все пак се чудя дали да не си направя една диагностика. за да зная какво е положението за в бъдеще. Питането ми е какви пари струва само диагностиката?
Коментар
-
Здравейте!Карам пунто 2мк от 3 месеца. Има климатик- със сменен филтър веднага след закупуването на автомобила. По моя преценка климатика не охлажда добре- трябват му около 5 мин да започне да охлажда изобщо, а след това не изстудява достатъчно, било то и на 3-та, 4-та степен. Надявам се да се нуждае само от смяна на фреон (извинете ме, ако пиша глупости! ).Със записване не час ли мога да дойда при вас?Благодаря!
Коментар
-
Климатик Фиат Пунто
Здравейте,може и без записване - работим всеки ден и СЪБОТА И НЕДЕЛЯ от 09.30 до 21.30 часа.Адреса е:кв.Кнняжево,бул.Цар Борис ІІІ, №: 272(между предпоследната и последна спирка на трамвай №: 5 в двора с високият комин)За допълнителна информация или насочване - 0888 400993 - Людмил КръстановДо скоро!
Коментар
-
Компресор
SIII написа:мен май ми е заминал компресора...втора ръка или нови можете ли да ми намерите???
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар