Да те попитам ремонт на радиатори правите ли?(прогнил)Ако не колко би струвал да се смени с нов и да се зареди с фреон?Става въпрос за Мерцедес Ц220Д
Ако не става за ремонт (заварка) ще предложа нов.Трябва ми година производство на автомобила и номер двигател.Предлагам да дойдете в сервиза за оглед - да преценя става ли за ремонт или направо нов.Поздрави-Людмил Кръстанов - 0888 400993сервиз Ирис - Автоклиматици
Днес бях клиент на сервиз ИРИС. Имам чувството, че там се гради истинска пазарна икономика. Един сервиз, достоен за похвала. Решават проблеми, взимат ти парите (без разбира се да ти одерат кожата) и те пускат по живо - по здраво с работещ климатик.Препоръчам го на колеги при необходимост. Всъщност ми казаха, че веднъж годишно е добре да се прави профилактика.Останах с повече от добри впечатления...
Здрьвейте,за да се оправи първо трябва да го видя и установя какъв е проблема (ако има такъв).Самото зареждане,включително диагностика отнема около30-45 минути.Работим и в Събота и НеделяПоздарви-Сервиз "Ирис"0888 400993
Днес бях клиент на сервиз ИРИС. Имам чувството, че там се гради истинска пазарна икономика. Един сервиз, достоен за похвала. Решават проблеми, взимат ти парите (без разбира се да ти одерат кожата) и те пускат по живо - по здраво с работещ климатик.Препоръчам го на колеги при необходимост. Всъщност ми казаха, че веднъж годишно е добре да се прави профилактика.Останах с повече от добри впечатления...
Потвърждавам написаното! В неделя бях там, и след половинчасова намеса, сега не мога да си позная климатика, никога не е охлаждал така! Прекосих цяла София за да стигна, но си заслужаваше!
Здраеите. имам едно питане!Имам Ланчия тема 2.0ИЕ Т.но няма климатик имам сьщо и Фият Крома сьс клима.Можете ли да го прехвьрлите от Фията на Ланчията и колко ще струва?тел.ми е 0878247319 или 0897247319
За последен път бях там в неделя преди ~2 месеца. Най-добре звънни на GSM и ще получиш най-достоверна информация - човекът рядко влиза във форума (въпреки това, върши чудесна работа! ).
Коментар