здравейте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТОПЛОИЗОЛАЦИИ
Collapse
X
-
Аз работя на 28лв/кв.м и мога да гарантирам за качеството понеже вече 7 година се занимавам с изолация още когато Фибрана навлизаше в България бяхме едни от първите които поставяха изолация А това че големите фирми поставят на 35лв./кв.м. то е защото гушките им са дебели и трява да гълтат повече :D
Коментар
-
dti написа:33лв е доста ниска цена, на фона на всички други...имай предвид, че по големите фирми работят на 35.а, че за 33лв получаваш качество, което много малко хора могат да направят е друг въпрос...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
joro_pld написа:Аз работя на 28лв/кв.м и мога да гарантирам за качеството понеже вече 7 година се занимавам с изолация о6те когато Фибрана навлиза6е в България бяхме едни от първите които поставяха изолация А това че големите фирми поставят на 35лв./кв.м. то е за6тото гу6ките им са дебели и трява да гълтат пове4е :D
Коментар
-
joro_pld написа:Да с материалите е :D :D :DПросто работа с по малка печалба за мене и затова цената е толкова ниска Yellow_Flash_Colorz_PDT_42Fiat Brava 1.8 16V
Коментар
-
dti написа:joro_pld написа:Да с материалите е :D :D :DПросто работа с по малка печалба за мене и затова цената е толкова ниска Yellow_Flash_Colorz_PDT_42Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Punto SX написа:Уоу представям си колко народ се занимава с тези термоизолации в бг. Щом в нашия форум имаме 2-ма и те здраво се хванаха за гушите за цените. Явно конкуренцията е голяма. Но пък това е хубаво - хем стимул да работят качествено, хем на достъпни цениFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Аз преди 2 години правих изолация и платих по 42 лева на кв.м. Тази есен пък направих и на другия апартамент - по 35 лева.Тъй че цените си вървят надолу ...Явно има конкуренция - друго не може да свали така цените ...От догодина обче трябвало майсторите които висят някакви документи да имат за изкаран курс тъй че цените може да се вдигнат малко ...
Коментар
-
dti написа:joro_pld написа:Да с материалите е :D :D :DПросто работа с по малка печалба за мене и затова цената е толкова ниска Yellow_Flash_Colorz_PDT_42
Коментар
-
joro_pld написа:А колега Punto SX не сме се фанали за гушите просто с колегата dti обсаждаме тука за изолацията.Аз поне не поставям в София излолация така че не му зимам хляба от ръцете.Сега вече ако той поставя в Пловдив аз няма нищо против града не е мой.Нека да няма повече такива изказвания!!!Punto SX 1.1 55
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар