А, бе при изправни и сток коли, Пунто-то трябва да падне, па ако ще и The Stig да го кара :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto mk2 1.2 60 vs Peugeot 306 2.0 Cabrio 121
Collapse
X
-
Нещо не ми се вярва да стане номера Най-много на старта да е имало пунтовска магария и това е.А отностно теглото в книжката на пунтото си пише 880 кг. там с резервна гума и крик. Без пасажер. А в талона 975 кг... Мерил съм го на джиесема мойто пунто 13 сек. едно към кесим, със старт пълна газ и въртене на гуми. Гуми - зимни 155 едната и 165 другата.
Коментар
-
Airfan написа:60 коньовото прави за 14-15 секунди до 100 колега, не за 12...Lancia Kappa 2.0 20V & 20VT
Fiat Punto 2, 1.2 60 hp
Lada Samara 1.3, 65 hp parts&scrap
Коментар
-
chaveto написа:С килограмите е така и така. Либрата ми тежеше на кантар с мен точно 1680кг. ако не се лъжа. Тогава бях 86кг. По някакви си данни я даваха много по лека. Може и така да е ама когато е излязла от завода. В момента всеки един автомобил носи със себе си поне 50кг кал.Еспаса с мен и пълен резервоар на кантара е точно 2020кг. Онзи ден Пасат 4 с две червени букви, бяхме точно на кантар до 130км. 150к.с срещу 131 или 134 не знам точно колко е. Пасата определено е много по лек а разликата в конете е минимална, но от мен се иска само да натисна педала на 100%. Докато от водача на пасата се иска да превключва скорости, натиска съединители....... една грешка и му взимам старта, на следваща грешка минавам пред него........Иначе пунтото пада според мен.
Коментар
-
slav4o_vt написа:Първо няма пасат 4 с две червени букви изобщо. Даже и 5 няма... Има само на B5.5, и те са помпа дюза, като са 101, 116, или 131 кс. . 150 кс. са със три.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар