Старт от място. И двете коли са сток - едната Punto mk2 1.2 60 2001г. Другата Peugeot 306 Cabriolet 2.0 121 1996г. И двете на газ. От 0 до 100. Предположения за старт и краен резултат?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto mk2 1.2 60 vs Peugeot 306 2.0 Cabrio 121
Collapse
X
-
Re: Fiat Punto mk2 1.2 60 vs Peugeot 306 2.0 Cabrio 121
Painfall написа:Старт от място. И двете коли са сток - едната Punto mk2 1.2 60 2001г. Другата Peugeot 306 Cabriolet 2.0 121 1996г. И двете на газ. От 0 до 100. Предположения за старт и краен резултат?
-
Ми я да помислим Пежото е по леко и то доста, два пъти по мощно, доста по ниско и с по широки гуми, Според мен имаш шанс само ако пежото го кара жена миКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ами падаш. 60 коня кола, на няма и тон вдига 100км/ч за около 14-15 секунди. Пежото е сигурно тон и малко, 120 коня около 8-9 секунди до 100км/ч. Това показа боба .S_BANKOV написа:Ми то си пише - кабриолет
Коментар
-
Не гледайте каталожните за теглото на автомобила, то е отразено в сервизната документация с пълен резервоар на автомобила, пълния брой на пасажерите със средно тегло 80кг. и 50кг. полезен товар.И аз бях много изненадан от този факт защото винаги съм гледал каталожните данни но кантарите не лъжат. Последно преди месец и нещо дадох стария ми ескорт на вторични, вярно нямаше резервоар но той така или иначе тежи 3-4 кг. празен, и я нямаше инсталацията, стартера и алтернатора но те са с общо тегло 18кг. кантара показа точто 690кг. а преди това бях го минал контролно и през още един кантар. Резултата се разминаваше с 4кг.Ако някой е любопитен може да провери колко е каталожното тегло на автомобила Ескорт 1.4 91год.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
С килограмите е така и така. Либрата ми тежеше на кантар с мен точно 1680кг. ако не се лъжа. Тогава бях 86кг. По някакви си данни я даваха много по лека. Може и така да е ама когато е излязла от завода. В момента всеки един автомобил носи със себе си поне 50кг кал.Еспаса с мен и пълен резервоар на кантара е точно 2020кг. Онзи ден Пасат 4 с две червени букви, бяхме точно на кантар до 130км. 150к.с срещу 131 или 134 не знам точно колко е. Пасата определено е много по лек а разликата в конете е минимална, но от мен се иска само да натисна педала на 100%. Докато от водача на пасата се иска да превключва скорости, натиска съединители....... една грешка и му взимам старта, на следваща грешка минавам пред него........Иначе пунтото пада според мен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар