Олекотения маховик няма ли по-бързо да приключи играта на тия нютони?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.9ЖТД срещу Астара и Кадет ХЕ, БМВ 328 и фиеста
Collapse
X
-
Bane
-
Bane
Коментар
-
Bane написа:Имам предвид, като има толкова нютони, олекотения маховик няма ли да сдаде багажа много бързо?FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
Клип от гонката с БМВ-то малко тъпо е снимано само началото, но това е положението:https://www.youtube.com/watch?v=DKgz...N6X9vwТова е клип на БМВ-то срещу друго 328:https://www.youtube.com/watch?v=512x...N6X9vwТази вечер направих старт с:Хонда сивик 5-та хеч ИВТ 170 коня - с незнам какви подобрения, беше на ламарина само с 2 седалки и лънч контрол - резултат 3 коли в полза на хондатаХонда сивик 6-та хеч ВТИ 160 коня - с незнам какви подобрения, пипаха някакъв регулатор на горивото преди гонката, пукане огън - резултата 2-3 коли в полза на БравотоТия Хонди така бръмчаха, че въобще неможех да си чуя мотора вътре в колатаFIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
BugzzII написа:Бравото адски много върви лично като припаднал колега да си призная паднах с хгт от митака честито :DFIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
Ще използвам темата, да благодаря на колегата BUMАR за маховика, който ми прати Много се надявам да имам скоро път към Стара Загора и да имам възможност да почерпя.FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
дай снимка на маховика да го видя че им е интерсно как изглежда.пп Някой ден ще снимам и моя и ще го пусна ама после какви работи ще прочета, за отрязани пръсти и топки че чак се притеснявам.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:дай снимка на маховика да го видя че им е интерсно как изглежда.пп Някой ден ще снимам и моя и ще го пусна ама после какви работи ще прочета, за отрязани пръсти и топки че чак се притеснявам.FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
извинявам се за което, но да питам: това бързо браво няма ли да идва на ИТАЛФЕСТА?Да го видим на живо и да се запознаем?!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:извинявам се за което, но да питам: това бързо браво няма ли да идва на ИТАЛФЕСТА?Да го видим на живо и да се запознаем?!FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар