emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Top Speed на Голф 4
Collapse
X
-
Пуканките свършиха,минах на фъстъци.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
didich написа:Ааа чакай малко, в такъв влекач съм се возил и аз макар и един път, тия машини са по 480-500 коня и без ремъркето въртят гуми и нямат зацепване, за съжаление са ограничени до 90-92км/ч и след това ги разминавам, иначе до 100км/ч ще съм отзад, тука изобщо не споря Дайте да намерим едно Ку-7 стоково 233 кончета и заставам веднага за пробата, а Емо нека да хапва пуканки и да пийва кола'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
S.W.A.T. написа:didich написа:Ааа чакай малко, в такъв влекач съм се возил и аз макар и един път, тия машини са по 480-500 коня и без ремъркето въртят гуми и нямат зацепване, за съжаление са ограничени до 90-92км/ч и след това ги разминавам, иначе до 100км/ч ще съм отзад, тука изобщо не споря Дайте да намерим едно Ку-7 стоково 233 кончета и заставам веднага за пробата, а Емо нека да хапва пуканки и да пийва колаpunto HGT
Коментар
-
nikolce написа:uBaHoBB написа:Смешно е да наричате кола като Q7 "кашон." Смешно е и да ми смятате разни формули и коефициенти при положение, че реално нещата далеч не са такива. Щото това са коли по на 10 години и не се знае по колко коня са им останали. Има и още много фактори, които влияят и не мисля, че е много реалистично да се изчислява максималната скорост по тия формулки.
Коментар
-
Фъстъците свършиха,минах на чипс.Някой с браво 1.6 или е36 320 да се включи,че не ми е толкоз пораснал за Q7 ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Значи от сериозния разговор, който проведохме последните 2 страници на тази тема за топ спиид-а на голф 4 стана ясно, че Емо може да мине само ударено отзад бензиново Q7, дето в последствие си е монтирал заден капак от 3,0 TDI п.п. колега Иванов, няма само да се караме и спорим по тия форуми, трябва от време на време и да се пошегуваме и да се посмеем, не ги взимай толко на сериозно нещата, приятелски съветpunto HGT
Коментар
-
Точно на emzo да са му измрели конете, не вярвам. Та той няма да може да спи . А и писа, до 240 е бил плътно зад него, след което аудито изчезнало доста бързичко. Съгласен си, че може и да не е бил 3.0 TDI , то и ние сме съгласни. Всъщност се подразни че го нарекоха кашон. Ами кашон е, бе И какво, каталозите били писани наизуст
Коментар
-
nikolce написа:Точно на emzo да са му измрели конете, не вярвам. Та той няма да може да спи . А и писа, до 240 е бил плътно зад него, след което аудито изчезнало доста бързичко. Съгласен си, че може и да не е бил 3.0 TDI , то и ние сме съгласни. Всъщност се подразни че го нарекоха кашон. Ами кашон е, бе И какво, каталозите били писани наизуст
Коментар
-
Q7-цата от горния пост е точно такава http://www.cars.bg/c23 , но пак ми се струва че е невъзможно 240+ да направи знам ,че х5 3000кубика 218 кс умират до 220-30 ..... джипки които правят над 250 са издивяли по 5000-6000 кубика би турбота и т.н. не ми се вярва тая нафта 230-240 кс да има силата на 500-600 :DFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар