Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Top Speed на Голф 4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Princo написа:
    Еклипса беше 2.4 и е на колега,та знаеше че се дърпа бъди спокоен.
    Ела утре да ти видя турбината и да ти подаря някое конче отгоре. По-читав стоков двигател на Стило не съм виждал досега. Пу пу пу, да не му е уроки.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

остави и на мен някое конче в гаража-да ги закръгля на 300
      Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Бумар, защо не пробваш 320-ката срещу вървящото Стило?@ПринкоТи от каква кола си падал до сега?
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
          @ПринкоТи от каква кола си падал до сега?
          Пада само от СУ-37 и то ако старта е летящ.

Коментар

@ВО - 1.8Т + ама от тия дето сток са 180к.с.@Bane карай си бравото дето гори 4 и малко нафта на магистралата и не иронизирай.Bumar vs Princo - мисля, че може да се уреди
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

add2house написа:
              Просто защото там където ти издъхва печката почва да върви ваноса.
              А там където спира да върви вануса, почва да върви бравуса !!!!
              Alfa Romeo 147 2004 mJetd

Коментар

Някой замервал ли е ремапнато стило на 400м какво време дава
                Bravo 1.9d 97г

Коментар

1

add2house написа:
                  Ми принко то срещу 525 тдс и без да се пускаш е ясно кво ще стане. Не ми е ясно като се пускате с по-тежки или счупени коли кво доказвате. За купе 2и7 с твойто стило ко си тръгнал да се състезаваш. Или му е имало нещо или не е случило на шофьор. Пусни се с нещо читаво. Сигурно не си карал нито едно здраво бмв над 130 коня шом ги пишеш тия неща. Иначе сам щеше да знаеш че няма как да не ти напрай стилото за смях. Аз ви питах за нещо конкретно и ви давам пример. Вие ми се прайте на рейсъри. Твойто стило никога не може да победи 320ка 6 цилиндъра наясно ли си с това. За 325 328 и нагоре няма кво да говорим само митака ги бие с неговата печка. Сами не си вярвате и искате другите да ви вярват.
                  Аз мисля че с печката на Митака грешиш и мисля че 150-коня бензин не може да му се упре на печката му ПОВЯРВАЙ ми !
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov

Коментар

BO написа:
                    Бумар, защо не пробваш 320-ката срещу вървящото Стило?@ПринкоТи от каква кола си падал до сега?
                    Golf 4 1.9 TDI 150 hp + chip - До 3та сме един до друг,от там нататък ми взима много.BMW e39 530d - на старта ми минава,на 3та малко го догонвам и от там нататък ми реди автовози ... Mercedes C200 Kompressor combi - Минава ме с доста,но момчето беше учудено,колко близко бях за 115 с ремап. В Пловдив някво Citroen saxo ми се изгаври,но беше напълно нормално,след като знам,че е правено в Маднесс моторспорт. За други в момента не се сещам,но от квото и да съм падал е било над 160-170 коня ... Което в никакъв случай,не значи,че някоя калинка с 130-140 коня двигател,не би ме минала и няма да ме направи за смях.
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

330d BO 330
                      Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

Princo написа:
                        BO написа:
                        Golf 4 1.9 TDI 150 hp + chip - До 3та сме един до друг,от там нататък ми взима много.
                        И аз съм се пускал с мойто браво срещо такова голфче, дори беше сложил и турбо gtb1749 мисля че беше от Ауди 2.7Като тръгнахме още на старта му взех половин кола, на 3 почнах да се отдаличавам от него ииии после като одарих 4 ми заби колата и загасна, защото още ми натамънваха чипа :DИначе щеше да падне с кола някъде. Като оправихме чипа да не гасне колата, момчето не иска да се пуска повече с мене.Имам и 10-тина свидетели на случилото се Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                        Alfa Romeo 147 2004 mJetd

Коментар

BUMAR написа:
                          330d BO 330
                          Пу. Какво стана с 320-ката с мешаното гориво?
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Бъркаш го с някой друг
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

nsn написа:
                              Някой замервал ли е ремапнато стило на 400м какво време дава
                              Моето най-добро време беше 16.4/5 сек. миналата пролет на Сливен.
                              Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Не искам да коментирам в какво се превърна тази тема. Само 1 нещо искам да отбележа. Постоянно се подигравате с Браво 1.6 и неговите рейсърски постижения, ама вие с тия чипосани JTD сте същите!
                                Renault Modus 1.2 16v 2006
                                Fiat Bravo 1.6 16v 1997 - EX

Коментар

Working...
                                X