Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Top Speed на Голф 4
Collapse
X
-
Bane
BO написа:@ПринкоТи от каква кола си падал до сега?
Коментар
-
1
add2house написа:Ми принко то срещу 525 тдс и без да се пускаш е ясно кво ще стане. Не ми е ясно като се пускате с по-тежки или счупени коли кво доказвате. За купе 2и7 с твойто стило ко си тръгнал да се състезаваш. Или му е имало нещо или не е случило на шофьор. Пусни се с нещо читаво. Сигурно не си карал нито едно здраво бмв над 130 коня шом ги пишеш тия неща. Иначе сам щеше да знаеш че няма как да не ти напрай стилото за смях. Аз ви питах за нещо конкретно и ви давам пример. Вие ми се прайте на рейсъри. Твойто стило никога не може да победи 320ка 6 цилиндъра наясно ли си с това. За 325 328 и нагоре няма кво да говорим само митака ги бие с неговата печка. Сами не си вярвате и искате другите да ви вярват.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
BO написа:Бумар, защо не пробваш 320-ката срещу вървящото Стило?@ПринкоТи от каква кола си падал до сега?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:BO написа:Бумар, защо не пробваш 320-ката срещу вървящото Стило?@ПринкоТи от каква кола си падал до сега?Alfa Romeo 147 2004 mJetd
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар