Не искам да коментирам в какво се превърна тази тема. Само 1 нещо искам да отбележа. Постоянно се подигравате с Браво 1.6 и неговите рейсърски постижения, ама вие с тия чипосани JTD сте същите!
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Голф 4 1.9 ТDI, 150к.с. ARL с 230км/ч точно на 4300 оборота на 6-та Напълно стоков съм, нямам никакви чипове и тем подобни, само ми е махнат катализатора
че с фиат купе 1.8 дигам 230км теа голфове макс скорост ги няма никакви :D
Ти изобщо качвал ли си се на такъв голф ? И само да кажа, че тея 230 не са максимална скорост, обортомера има още доста, просто не стигна пътя...А колкото до фиат купе 1.8, вземи прочети малко какво му е ускорението и максималната скорост, спрямо това на голфа и тогава пиши глупости Колегата Emzo го каза много добре
Еми значи вчера съм попаднал на много назобено такова.От 160 до 240 (по табло) бях плътно зад него и ми се измъкна .... нямах повече обороти дейба...
Преди да спрете и да го питаш какво е правено по колата само може да се гадае, иначе със сигурност ще трябва да е пипано, след като с 240км/ч ти е избягал Ти с какво си го гонил, каква е тая италианска сила п.п. от къде знаеш, че е бил 233к.с., най силното 3,0 TDI е 245к.с., макар че с тия 12к.с. отгоре едва ли е някаква сила неземна
Еми значи вчера съм попаднал на много назобено такова.От 160 до 240 (по табло) бях плътно зад него и ми се измъкна .... нямах повече обороти дейба...
Това нещо, за да стане, то са му необходими поне едни 350 коня под капака на такъв кашон.Може пък да е бил удрян отзад и да е сложил капак от 3.0 ТДИ, а да е 4.2 да речем.
Коментар