Темата е разчистена.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Top Speed на Голф 4
Collapse
X
-
pesho_calibrata написа:Ето, че има и свестни хора, които пишат по темата, а не обсъждат съфорумците. Мерси Дидич! Аз очаквах разбирачите да напишат че повече момент е повече вървеж, ама каталога явно друго казва. Двете коли са с 5 врати. Каталога малко лъже, щото на дизела му се случва случка както и да го хвана с бензиновата 1ка. Даже съм карал с 90, минава ме засиления дизел със 140 и му скачам на главата и го прая мармалад.
Коментар
-
pesho_calibrata
Нали се сещаш на 4та от 90-150 как ги обръща прави си сметката. Качвам му се на главата на дизелчето квото и да прай.
Коментар
-
pesho_calibrata написа:Нали се сещаш на 4та от 90-150 как ги обръща прави си сметката. Качвам му се на главата на дизелчето квото и да прай.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Bane
pesho_calibrata написа:Нали се сещаш на 4та от 90-150 как ги обръща прави си сметката. Качвам му се на главата на дизелчето квото и да прай.
Коментар
-
pesho_calibrata
Не знам как го прецени че е на газ като колата ми няма газово. Другото което JTD e кат ново, а мойто хич не е кат ново. Другото което е няма значение в кой диапазон е насякаде варви прилично. А авера с дизела преди да го настигна не го наритваше като го приближих на 100тина метра започна. Другото което е пък от тия данни от каталога нито едно не е вярно нито колата ми е 90 коня нито прави до 100 за 11,5 нито прави 178км/ч. Ама вие май още не сте разбрали че дизела освен за икономия друго предимство няма и няма и да има. То ако имаше във ВРЦ щяха да карат само на дизел
Коментар
-
pesho_calibrata
Само да ти кажа, че въпросния фиат ако е с ГИ върви повече както и да го гледаш. Проверено и доказано. И с риск разбирачите да ме погнат пак, ше допълня към предния пост. Иска ви се дизелите да бягат щото сте стиснати не ви се сипва гориво ама иначе искате и да върви.
Коментар
-
pesho_calibrata написа:Само да ти кажа, че въпросния фиат ако е с ГИ върви повече както и да го гледаш. Проверено и доказано. И с риск разбирачите да ме погнат пак, ше допълня към предния пост. Иска ви се дизелите да бягат щото сте стиснати не ви се сипва гориво ама иначе искате и да върви.FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
Мите ми аз ако те хвана със 150 коня бензинка единствения вариант да вървиш с мен е да ти вържа умрялата печка с твърда връзка за мойта кола. Примерно M52B20 как ти се струва? Друго само ще ти кажа, че човека ми е авер и правихме сверка. Като го настигнах се изравнихме и той я нарита първи после аз и му се случи случката.
Коментар
-
add2house написа:Мите ми аз ако те хвана със 150 коня бензинка единствения вариант да вървиш с мен е да ти вържа умрялата печка с твърда връзка за мойта кола. Примерно M52B20 как ти се струва?FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар