Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Top Speed на Голф 4
Collapse
X
-
uBaHoBB написа:HATPOBEH написа:моето браво ЖТД 105 с ремап (ддз какъв) (май е лагъв такъв ) стига 4000 об . на 5-та и не ще повече ..... ама баир ли било равен път ли било , давам газ не давам газ 4000 об . и тва е километража показва 185 км/ч
Коментар
-
следващата ми кола ще е или бмв 330д - 335д Е92 комби или алфа брера с мощния дизел ... карам едно служебно 318д 122кс и тряа да ви кажа че старт от място хич го няма чак след 100 тръгва да върви ... не е самолет (все пак до 160 с жтд-то му правя 2 тира) ама пък разхода е на ниво с 220 постоянна скорост ми даде 8/100 .... голф не ми се кара , голяма каруца е мани мани ... също се замислям за Фиат Фриймонт (джипките) като за семеен автомобил , блазни ме 3.6 мотора 280 коня някаде беше с автом. ск .кут. на газ ест.
Коментар
-
HATPOBEH написа:следващата ми кола ще е или бмв 330д - 335д Е92 комби или алфа брера с мощния дизел ... карам едно служебно 318д 122кс и тряа да ви кажа че старт от място хич го няма чак след 100 тръгва да върви ... не е самолет (все пак до 160 с жтд-то му правя 2 тира) ама пък разхода е на ниво с 220 постоянна скорост ми даде 8/100 .... голф не ми се кара , голяма каруца е мани мани ... също се замислям за Фиат Фриймонт (джипките) като за семеен автомобил , блазни ме 3.6 мотора 280 коня някаде беше с автом. ск .кут. на газ ест.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
nsn написа:HATPOBEH написа:следващата ми кола ще е или бмв 330д - 335д Е92 комби или алфа брера с мощния дизел ... карам едно служебно 318д 122кс и тряа да ви кажа че старт от място хич го няма чак след 100 тръгва да върви ... не е самолет (все пак до 160 с жтд-то му правя 2 тира) ама пък разхода е на ниво с 220 постоянна скорост ми даде 8/100 .... голф не ми се кара , голяма каруца е мани мани ... също се замислям за Фиат Фриймонт (джипките) като за семеен автомобил , блазни ме 3.6 мотора 280 коня някаде беше с автом. ск .кут. на газ ест.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар