didich написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Top Speed на Голф 4
Collapse
X
-
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
uBaHoBB написа:Не мисля, че този луксозен автомобил заслужава да бъде наречен кашон. Нито пък, който и да било друг автомобил. Всеки автомобил заслужава някакво уважение независимо от марка, модел и т.н. Не съществува понятие като "най-добра" кола. Всички си имат предимства и недостатъци. Всичко е въпрос на личен избор, вкус и предпочитания. Неслучайно има толкова много марки и модели.А относно каталозите - да! ПОВЕЧЕТО неща са писани наизуст и са ориентировъчни. Отделно, че е пълно с грешки.Хайде да се мята всеки на собствения си кашон, кой по-голям, кой по-малък, да пренебрегваме физичните закони и да излитаме в космоса.
didich написа:emzo написа:FSI e това младежо, бензина си е бензин
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Днес...голф 4ТДИ 110пс...от ~120 до ~200...вземам го доволно...че и натам щеше да стане грозно с повече от две коли...на 3-та после си го дърпах без проблем от 80 нагоре...пс. Стилото е и с ревизирана помпа за високо налягане и сменени всички уплътнения...минала "стенд"...върви приличноRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Днес...голф 4ТДИ 110пс...от ~120 до ~200...вземам го доволно...че и натам щеше да стане грозно с повече от две коли...на 3-та после си го дърпах без проблем от 80 нагоре...пс. Стилото е и с ревизирана помпа за високо налягане и сменени всички уплътнения...минала "стенд"...върви прилично
Коментар
-
uBaHoBB написа:kiselo написа:Днес...голф 4ТДИ 110пс...от ~120 до ~200...вземам го доволно...че и натам щеше да стане грозно с повече от две коли...на 3-та после си го дърпах без проблем от 80 нагоре...пс. Стилото е и с ревизирана помпа за високо налягане и сменени всички уплътнения...минала "стенд"...върви приличносток би трябвало да ме вземе във високите скорости...по-лек е, а и го дават малко по пъргав нагоре...но...шанс...ПС..в продължението на гонката от голфо започнаха да изпадат части...като говорих с младежа се оказа, че е някаква шайба на климатика се разцепила...после се отказа съвсем...странното ми беше че нали на кората над двигателя им пише ТДИ...а на тоя нищо не пишеше...нито пък имаше табелка на багажника....ама човека каза 110...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
kiselo написа:uBaHoBB написа:kiselo написа:Днес...голф 4ТДИ 110пс...от ~120 до ~200...вземам го доволно...че и натам щеше да стане грозно с повече от две коли...на 3-та после си го дърпах без проблем от 80 нагоре...пс. Стилото е и с ревизирана помпа за високо налягане и сменени всички уплътнения...минала "стенд"...върви приличносток би трябвало да ме вземе във високите скорости...по-лек е, а и го дават малко по пъргав нагоре...но...шанс...ПС..в продължението на гонката от голфо започнаха да изпадат части...като говорих с младежа се оказа, че е някаква шайба на климатика се разцепила...после се отказа съвсем...странното ми беше че нали на кората над двигателя им пише ТДИ...а на тоя нищо не пишеше...нито пък имаше табелка на багажника....ама човека каза 110...
Коментар
-
uBaHoBB написа:kiselo написа:uBaHoBB написа:kiselo написа:Днес...голф 4ТДИ 110пс...от ~120 до ~200...вземам го доволно...че и натам щеше да стане грозно с повече от две коли...на 3-та после си го дърпах без проблем от 80 нагоре...пс. Стилото е и с ревизирана помпа за високо налягане и сменени всички уплътнения...минала "стенд"...върви приличносток би трябвало да ме вземе във високите скорости...по-лек е, а и го дават малко по пъргав нагоре...но...шанс...ПС..в продължението на гонката от голфо започнаха да изпадат части...като говорих с младежа се оказа, че е някаква шайба на климатика се разцепила...после се отказа съвсем...странното ми беше че нали на кората над двигателя им пише ТДИ...а на тоя нищо не пишеше...нито пък имаше табелка на багажника....ама човека каза 110...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
kiselo написа:Днес...голф 4ТДИ 110пс...от ~120 до ~200...вземам го доволно...че и натам щеше да стане грозно с повече от две коли...на 3-та после си го дърпах без проблем от 80 нагоре...пс. Стилото е и с ревизирана помпа за високо налягане и сменени всички уплътнения...минала "стенд"...върви приличноТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Valiosport написа:kiselo написа:Днес...голф 4ТДИ 110пс...от ~120 до ~200...вземам го доволно...че и натам щеше да стане грозно с повече от две коли...на 3-та после си го дърпах без проблем от 80 нагоре...пс. Стилото е и с ревизирана помпа за високо налягане и сменени всички уплътнения...минала "стенд"...върви приличноAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
nsn написа:Мапнато браво(100/105) и мапнато стило(116) кое ще е победител?Със стоково стило съм пробвал,но ми е интересно с мапнато.FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар