Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Tipo 1.6 двувалката

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

johnfound написа:
    daniv написа:
    колеги да питам не6то мое ли двувалката да даде эор на Golf 2.0 115 кон4ета
    По скоро не, ако и двете коли са стандартни и изправни. И въобще има ли Голф с 2 литра двигател? Имам приятел с 1.8л - с Ритмото го издухвам отвсякъде, даже и когато Ритмото не е във форма. Със Типо - 90к.с. най-вероятно няма да стане номера.
    Троиката ГТИ 8в е 2 литра 115.
    селото се оказа точно в града

Коментар

daniv написа:
      abarth kvo e tva tipo deto si slojil na kartinkata da ne e na fil :P
      неговото си е, а на фил е това
      Прикачени файлове

Коментар

daniv написа:
        abarth kvo e tva tipo deto si slojil na kartinkata da ne e na fil :P
        Мойто е тва бре
        daniv написа:
        Пробвал съм се с такъв голф и ме тупа с малко Ако съм с OMV Super 100 и без газовата може и да сме равни :D А и много зависи от задкормилното устройство
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

кви са тия задкормилни устройства бре не ги знам

Коментар

daniv написа:
            кви са тия задкормилни устройства бре не ги знам
            Шофиьору
            ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Да попитам само-Какво мога да направя, за да повиша мощността, без да си прецакам двг-то разбира се?Искам да кажа да не му съкратя живота с много...Ако някой може да ми помогне,ще съм му много благодарен!!! Става въпрос точно за двуваловия мотор...
              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

johnfound написа:
                daniv написа:
                По скоро не, ако и двете коли са стандартни и изправни. И въобще има ли Голф с 2 литра двигател? Имам приятел с 1.8л - с Ритмото го издухвам отвсякъде, даже и когато Ритмото не е във форма. Със Типо - 90к.с. най-вероятно няма да стане номера.
                Става, ставааа! Голф2 1,8 GT яде бой и то редовно А пък за Голф 3 1,6 CL изобщо няма да говоря!!!
                Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
                Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
                BlueStorm transforms . . .
                . . . !!!

Коментар

Predatorsi написа:
                  Да попитам само-Какво мога да направя, за да повиша мощността, без да си прецакам двг-то разбира се?Искам да кажа да не му съкратя живота с много...Ако някой може да ми помогне,ще съм му много благодарен!!! Става въпрос точно за двуваловия мотор...
                  Има много варианти,най-лесния е да се махне моноинжекцията и да се направи с карбуратор (примерно двоен Webber),както се слага изпускателен колектор от ритмо 105тц ако не се лъжа и двувалката се засилва много

Коментар

Abarth. написа:
                    Predatorsi написа:
                    Има много варианти,най-лесния е да се махне моноинжекцията и да се направи с карбуратор (примерно двоен Webber),както се слага изпускателен колектор от ритмо 105тц ако не се лъжа и двувалката се засилва много
                    и разхода се засилва много Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Коментар

$ abarth $ написа:
                      Abarth. написа:
                      Predatorsi написа:
                      и разхода се засилва много Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                      Ми не се засилва много,просто тази моноинжекция наща е недомислица,хем спъва колата,хем харчи много...А карбуратора както го караш така харчи Все пак мотора е на ритмо 105тц,обаче окуцен с моноинжекцията и други малки работи,а ритмото върви с пъти повече Един приятел за кратко караше едно такова и разхода му беше с литър отгоре от мойта,но вървенето беше съвсем друго Притеснява ме само смукача как ще се направи

Коментар

abre 6to kato si pla6tam zastrahovkata mi q fa6tat 4e kolata e pod 90 konq

Коментар

Abarth. написа:
                          както се слага изпускателен колектор от ритмо 105тц ако не се лъжа и двувалката се засилва много
                          И аз съм го чувал това, но досега не съм виждал колектор на 105TC. Няма да се намират лесно според мен.
                          . . . !!!

Коментар

BlueStorm написа:
                            Abarth. написа:
                            както се слага изпускателен колектор от ритмо 105тц ако не се лъжа и двувалката се засилва много
                            И аз съм го чувал това, но досега не съм виждал колектор на 105TC. Няма да се намират лесно според мен.
                            Да не би да говорите за "всмукателен" колектор?
                            Fiat Ritmo 105TC
                            1600cc 105к.с.

Коментар

johnfound написа:
                              BlueStorm написа:
                              Abarth. написа:
                              Да не би да говорите за "всмукателен" колектор?
                              Не. Мисля, че говорим за изпускателния...
                              . . . !!!

Коментар

BlueStorm написа:
                                Не. Мисля, че говорим за изпускателния...
                                А как ще се монтира изпускателен колектор от 105TC, като изпускателните и всмукателните клапани са наобратно? ( тук: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...=102728#102728 )Пък и ако изпускателните тръби на Типото са по-тесни, може да е по-просто да се направи нов колектор - нищо сложно няма. А виж, ако се монтира карбуратор, всмукателния колектор ще трябва да се смени също - едва ли крепежа на моноинжекцията е същият като на карбуратора...
                                Fiat Ritmo 105TC
                                1600cc 105к.с.

Коментар

Working...
                                X