Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Tipo 1.6 двувалката

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

spasov2 написа:
    pifakiz написа:
    spasov2 написа:
    Междо другото-как не ви е срам?Как можете да се състезавате по улиците,да минавате на червено и да правите всякакви други извращения!Не си защитил честа на ФИАТ като си издухал ония с Пежото!Напротив!Посрамил си ни!И докато има такива прости простаци като вас ще загиваме като зайци по улицата!Просто от идьотщина няма и капка въздух!
    И от къде разбра, че се състезаваме по улиците а!А пък за червеното - нямам думи!!!А за приказките ти за простаците - няма такива при нас!И ако наричаш така колегите нямаш място при нас!/ако бях модератор щях да те изхвърля веднага!!!/
    Би ме изхвърлил веднага?Така ли?Ами давай тогава!Намериме,изсели ме,пребий ме,убий ме,ако искаш даже ме искорми!Да ти олекне!А клавницата на пътя ще продължава!Просто съм разочарован "колеги"!Думи нямам!
    Хей приятел не си ме разбрал!И ние не сме за простотийте по улиците!Но просто ти обиждаше и за това така реагирах!А за изхвърлянето просто си изпуснах нервите след приказките ти за простаците ,тъпаците и т.н.!Така ,че не се ядосвай!Надявам се не си го мислил сериозно!Не, сигурен съм в това :D !Но да оставим тази тема най-сетне, защото и двамата мислим еднакво! Я кажи сега нещо за тунинга на двигателя!Ти ли си го прави, не товари ли турбото двигателя и т.н. - каквото се сетиш!Подобрява ли значително динамиката и каквото се сетиш!Ще съм ти благодарен за инфото!чао
    Fiat Grande Punto

Коментар

spasov2 написа:
      Иска ви се да слъгвам!Компресора струва 2600$ и вървеше в комплекта с колата.Купих я на старо преди около 2 години,и всичко си беше по нея!Нитрото е празно и не го исползвам!Компресора е чудесен и е слаган доста трудно(с модификаций на двигателя).Трябваше ми малка мощна семейна кола!Другите части не са толкова скъпи освен спирачките!Колата ми излезна 8900лв.
      И какъв компресор има по точно механичен или турбо? А защо беше питал преди време в Street Racing koй ще бие щото някъв ти се бил ял с дачия логан 1.4 срещу тебе типо 1.4 сток Не мисли,че сме толкова тъпи
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Abarth. написа:
        spasov2 написа:
        Иска ви се да слъгвам!Компресора струва 2600$ и вървеше в комплекта с колата.Купих я на старо преди около 2 години,и всичко си беше по нея!Нитрото е празно и не го исползвам!Компресора е чудесен и е слаган доста трудно(с модификаций на двигателя).Трябваше ми малка мощна семейна кола!Другите части не са толкова скъпи освен спирачките!Колата ми излезна 8900лв.
        И какъв компресор има по точно механичен или турбо? А защо беше питал преди време в Street Racing koй ще бие щото някъв ти се бил ял с дачия логан 1.4 срещу тебе типо 1.4 сток Не мисли,че сме толкова тъпи
        Я виж ти каква била работата!!!Лъжливо овчарче си имаме май :D Нищо, нищо той лъже себе си а не нас!Явно има амбиция за турбо и за по-бърза кола, но уви само на приказки :D Я да вземе да снима двигателя и да качи снимки ако иска да му повярваме-иначе........значи послъгва здраво :D
        Fiat Grande Punto

Коментар

колеги искам да питам каде се намира тва устроиство дето като натиснеш педала на спирачката и цъка щото нещо ми е замарсено и като натисна спирачка стоповете не светят

Коментар

daniv написа:
            колеги искам да питам каде се намира тва устроиство дето като натиснеш педала на спирачката и цъка щото нещо ми е замарсено и като натисна спирачка стоповете не светят
            Объркал си мястото на поста. Пробвай на консултации Тука хората се разправят за бегачки ти за некви стопове говоришИначе ако съм те разбрал правилно имаш проблем с прекъсвача който се задейства от спирачния педал. Погледни си педала и ще го откриеш (поне при мен е така). Монтажа и демонтажа са елементарни. Друга възможност просто и двата стопа да не са ОК. Замери напрежения - пораздвижи крушчиците и т.н.
            VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

daniv написа:
              Колега и аз имах същия проблем,но неможах да го оправя старото моторче,отиди и си купи едно ново и направо го смени,евтино е
              ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Abarth. написа:
                daniv написа:
                Колега и аз имах същия проблем,но неможах да го оправя старото моторче,отиди и си купи едно ново и направо го смени,евтино е
                И аз така направих,старата машинка я чистих няколко пъти и накрая спря тотално и си взех наова от ТиН на Оборище
                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                Ventura garage

Коментар

абе кажете каде се намира да я почистя апък пак ако почне да прави така тогава нова

Коментар

евала иаз сам с 1.6 двувалка 90 ’коня’и сам доволен :D
                    Mercedes E200 coupe

Коментар

daniv написа:
                      абе кажете каде се намира да я почистя апък пак ако почне да прави така тогава нова
                      точно над педала

Коментар

kolegi iskam da pitam dali ima izklu4vatel na oborotite dvuvalkata

Коментар

има

Коментар

shte e hubavo da kajesh na kolko oborata e che ne mi se probva i sorry che ne pisha na kirilica neshto mi se razvali

Коментар

незнам на колко изключва,нямам и идея ама абарт трябва да знае :D

Коментар

Аз веднъж при едно изпреварване от 5-та, при скорост около 90 върнах вместо 4-та, 2-ра/как го направих незнам просто/ и двигателя направо изрева до ограничителя мисля,защото изведнъж колата заби муцунка :D !Нямах време да погледна оборотомера, но ми се вида ,че всички диоди светнаха :D /понеже е дигиталка де :D /Но със сигурност има ограничител!Моят съвет е да не пробваш много много двигателя при такива обороти!Все пак колиците са ни старички, и има опасност при тези обороти някое от буталцата да излезе да види кой кара колата :D
                                Fiat Grande Punto

Коментар

Working...
                                X