spasov2 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo 1.6 двувалката
Collapse
X
-
Fiat Grande Punto
-
spasov2 написа:Иска ви се да слъгвам!Компресора струва 2600$ и вървеше в комплекта с колата.Купих я на старо преди около 2 години,и всичко си беше по нея!Нитрото е празно и не го исползвам!Компресора е чудесен и е слаган доста трудно(с модификаций на двигателя).Трябваше ми малка мощна семейна кола!Другите части не са толкова скъпи освен спирачките!Колата ми излезна 8900лв.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:spasov2 написа:Иска ви се да слъгвам!Компресора струва 2600$ и вървеше в комплекта с колата.Купих я на старо преди около 2 години,и всичко си беше по нея!Нитрото е празно и не го исползвам!Компресора е чудесен и е слаган доста трудно(с модификаций на двигателя).Трябваше ми малка мощна семейна кола!Другите части не са толкова скъпи освен спирачките!Колата ми излезна 8900лв.Fiat Grande Punto
Коментар
-
daniv написа:колеги искам да питам каде се намира тва устроиство дето като натиснеш педала на спирачката и цъка щото нещо ми е замарсено и като натисна спирачка стоповете не светятVW Bora Variant 1.6 16V '01
Коментар
-
daniv написа:колеги искам да питам каде се намира тва устроиство дето като натиснеш педала на спирачката и цъка щото нещо ми е замарсено и като натисна спирачка стоповете не светятex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:daniv написа:колеги искам да питам каде се намира тва устроиство дето като натиснеш педала на спирачката и цъка щото нещо ми е замарсено и като натисна спирачка стоповете не светятFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Аз веднъж при едно изпреварване от 5-та, при скорост около 90 върнах вместо 4-та, 2-ра/как го направих незнам просто/ и двигателя направо изрева до ограничителя мисля,защото изведнъж колата заби муцунка :D !Нямах време да погледна оборотомера, но ми се вида ,че всички диоди светнаха :D /понеже е дигиталка де :D /Но със сигурност има ограничител!Моят съвет е да не пробваш много много двигателя при такива обороти!Все пак колиците са ни старички, и има опасност при тези обороти някое от буталцата да излезе да види кой кара колата :DFiat Grande Punto
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар