Bravo 1.9 TD 75к.с. 97` VS Citroen C 5 2.0 HDI 108 к.с. 2003`С един колега една Събота след работа в индустриалната зона се пуснахме от един стоп до първите светофари.Отсечката е с дължина един километър. http://goo.gl/maps/GMp0sПреди светофара му водех 2 коли нямаше трафик на отсечката бяхме само ние максималната скорост която стигнах беше 130 и трябваше да спираме. Не се получи много обективно състезание защото е и въпрос на нерви има един коварен завой по средата на отсечката, освен това винаги човек има едно на ум за трафик или Трябва да пробваме някой път на права ( мисля, че там ще си го върне ) Като оправдание на следващия ден посочи това, че бил забравил климатика си пуснат по време на гонката, и това как не е виждал пътя пред себе си защото аз на 20 метра пред него съм пушел като Чавдар. Последното беше малко злостно от негова страна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo 1.9 TD VS Citroen C 5 2.0 HDI
Collapse
X
-
Едва ли, то ние се драчим от половин година и пак стана случайно всичко. Така, че няма да се повтори Имам един друг колега дето ми се дърви с едно Peugeot 206 2.0 16V 175 к.с. с него се засичаме на един мост той идва от един квартал а аз от центъра и почти винаги така става, че съм 3 - 4 коли пред него и на правата към фабриката той настъпва отзад, а аз криволича по пътя докато натискам. Какво като е 175 коня да не би да ме прескочи :P и така все първи стигам до финиша
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар