Погледни и Кордоба. На тях слагат по-старите бензинови мотори, които са по-добри за газ.http://www.auto-data.net/bg/?f=showS...d=1453#Cordoba II
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6 vs Honda Civic Coupe 5 gen 1.5 101 hp(+)
Collapse
X
-
wizard88 написа:да за всички изброени съм се сещал,най-малкото зло ми звучат бензинова алфа с максимално просто устроения двг 1.6 без вариатор и дизолова ибиза,която вътре е на светлини години от удобството на алфа с червена кожа .Както по-горе споменах държа да е 4/5 и стилото също отпада,сещате се коя е причината .
Коментар
-
wizard88 написа:Стило 4/5 ми е много грозновато,алфистите водят 1.9 8в жтд за най-коравия си мотор,материалите са доста по качествени в сравнение с ибизата,1.6 120 варианта е с вариатор 105 е без.Не бързам имам и друга кола,но до 2-3 седмици смятам да стане ясно.
Коментар
-
uBaHoBB написа:Джими, така са колите. Просто се изхитриха тия хора и правят колите така, че като ти се счупи нещо, да смениш половината кола.Иначе италианците не са никак глупави, просто това е стратегията - да пестят от материали и да използват по-нискокачествени материали, за да се получат накрая едни евтини и масови коли.
Коментар
-
jimi69 написа:uBaHoBB написа:Джими, така са колите. Просто се изхитриха тия хора и правят колите така, че като ти се счупи нещо, да смениш половината кола.Иначе италианците не са никак глупави, просто това е стратегията - да пестят от материали и да използват по-нискокачествени материали, за да се получат накрая едни евтини и масови коли.
Коментар
-
uBaHoBB написа:Колеги, нещо не схващам за тия Алфи. Нали уж са TS, а са и вариатор. TS и вариатор едно и също ли е, защото мисля, че не е.punto HGT
Коментар
-
didich написа:uBaHoBB написа:Колеги, нещо не схващам за тия Алфи. Нали уж са TS, а са и вариатор. TS и вариатор едно и също ли е, защото мисля, че не е.
Коментар
-
Двулитровите мотори слагани при алфа 145, 155, 156 тези които са 150к.с. и 155к.с., също са с вариатор, тоест доста мотори има с вариатор, не е само 1,8 мотора След кратка справка, се оказва, че и 1,6 моторите са с вариатор, ето четиво http://en.wikipedia.org/wiki/Variator_(variable_valve_timing)punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар