Здравейте колеги!Да питам Алфата ми е 155 1.6 16v (120ps) имам ли шансове на дръпка срещу Опел Вектра 2.0 (115ps) и Мазда 323 1.5 (90ps мисля ,че е).Маздата не мисля че може да ме бие повече се опасявам от Вектрата .
Ако легена и алфата са в еднакво състояние при всички положения ще паднеш от опела, ускорението му е по-добро, въртящия момент е по-добър , а и в постижим при по-ниски обороти и не на последно място мотора е по-голям. Маздата къде ще е незнам.
Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Само автомобил с 1.6 V6 от Ф1 2014, от групата на Фиат може да излезе срущу кой и да е Опел... (който не вярва само да прелисти десетките подобни теми ).
Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Само автомобил с 1.6 V6 от Ф1 2014, от групата на Фиат може да излезе срущу кой и да е Опел... (който не вярва само да прелисти десетките подобни теми ).
И да не забряме титана на шосейните спортове Браво иноишес
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
И да не забряме титана на шосейните спортове Браво иноишес
Титаните на четвърт миля са трОпеловите ХЕ-та, във всяка разновидност Ако Вектрата е много изгнила може и да те бие. Не отписвам и Маздата. Сектант съм малко, все пак това ми беше първата кола, но е и по-лека.Като цяло е интересно и завързано, пък и от опит глава не боли.
спецялно към колегата Банков ако има път към пловдив много ми е мерак да му връча идно ишес бинокиел на 400м. на неговото 1.8 ...... кафето е от мен :P
спецялно към колегата Банков ако има път към пловдив много ми е мерак да му връча идно ишес бинокиел на 400м. на неговото 1.8 ...... кафето е от мен :P
Недей, това е жестоко... ще убиеш всичко детско в голяма група от форума при всеки резултат - я на 1.8, я на 1.6... представи си само Банков да престане да ползва крилатите си изказвания за шосейният титан или пък да ги удвои
The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano
Недей, това е жестоко... ще убиеш всичко детско в голяма група от форума при всеки резултат - я на 1.8, я на 1.6... представи си само Банков да престане да ползва крилатите си изказвания за шосейният титан или пък да ги удвои
Абе друго си е едно и безкрайност, опа едно и осем с безкрайните възможности....Но не забравяйте, за да го тури италиянеца в същото купе, по същото време, (със ино и шес) значи има кирийка, макар и малка... с пет човека и багаж особено Иначе алфите са си по-тежички, а пък опелите гледам оня ден че кадета нямал и магаре за носачите отпред. Малиии неска на ралито един такъв кадет. Кой знае колко е бил подсилван, че да не го е страх пилота
Здравейте !Дръпка имаше с Маздата само на 400м предната му броня беше на нивото на задните ми врати мисля че можеше да се представя и по добре но следващия път
Кафе не пия от близо година Обаче незнаеш няколко неща който могат да те подхлъзнат1. Състоянието на Фифи и какъв пишман тутнинг има под капака2. Опита ми като шофьор 3. Колко много ме слуша главата.пп Бира обаче пия
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар