Здравейте колеги!Да питам Алфата ми е 155 1.6 16v (120ps) имам ли шансове на дръпка срещу Опел Вектра 2.0 (115ps) и Мазда 323 1.5 (90ps мисля ,че е).Маздата не мисля че може да ме бие повече се опасявам от Вектрата .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Alfa vs Opel vs Mazda
Collapse
X
-
Ако легена и алфата са в еднакво състояние при всички положения ще паднеш от опела, ускорението му е по-добро, въртящия момент е по-добър , а и в постижим при по-ниски обороти и не на последно място мотора е по-голям. Маздата къде ще е незнам.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
D. Stanev написа:Само автомобил с 1.6 V6 от Ф1 2014, от групата на Фиат може да излезе срущу кой и да е Опел... (който не вярва само да прелисти десетките подобни теми ).Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:D. Stanev написа:Само автомобил с 1.6 V6 от Ф1 2014, от групата на Фиат може да излезе срущу кой и да е Опел... (който не вярва само да прелисти десетките подобни теми ).Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
cici написа:спецялно към колегата Банков ако има път към пловдив много ми е мерак да му връча идно ишес бинокиел на 400м. на неговото 1.8 ...... кафето е от мен :P
Коментар
-
wwalker написа:cici написа:спецялно към колегата Банков ако има път към пловдив много ми е мерак да му връча идно ишес бинокиел на 400м. на неговото 1.8 ...... кафето е от мен :P
Коментар
-
Абе друго си е едно и безкрайност, опа едно и осем с безкрайните възможности....Но не забравяйте, за да го тури италиянеца в същото купе, по същото време, (със ино и шес) значи има кирийка, макар и малка... с пет човека и багаж особено Иначе алфите са си по-тежички, а пък опелите гледам оня ден че кадета нямал и магаре за носачите отпред. Малиии неска на ралито един такъв кадет. Кой знае колко е бил подсилван, че да не го е страх пилота
Коментар
-
cici написа:спецялно към колегата Банков ако има път към пловдив много ми е мерак да му връча идно ишес бинокиел на 400м. на неговото 1.8 ...... кафето е от мен :PКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар