... ооо.., сигурно мога и по още нещо... .., да речем.., ... а па и ти ... некси...май не си критерии.., за "приказване".. и май... са много тези, които мога да надприказвам... ...
здравейте момчета имам малко вапроси.моя звер е 1.2 и е 80 коня сас 6 скорости от 1100 кобиково олекотено и овуркано е в компютъра преди време сложих турбина оба4е ми взриви буталата кво да праим
здравейте момчета имам малко вапроси.моя звер е 1.2 и е 80 коня сас 6 скорости от 1100 кобиково олекотено и овуркано е в компютъра преди време сложих турбина оба4е ми взриви буталата кво да праим
и друго да допълня информациятасега сам сас обикновен 1.2 мотор и почвам от начало вчера са дърпах сас алфа 146 1.6 туинспарк таман на финала и гледам километрайа подминал сам 200 после да направа справка питах го колко дигна тои и ми каза 230 казвам това не е вазможно обаче аз сам тарикат да ви издам една таина сложил сам диузи от 1.4 махнал сам ограничителиа на помпата спортниа филтър и сички гарнета и тогава ще получите този ефект сега ме интересув как стоят нещата сас друга турбина да сложа
С тва 1.2 как вдигна 200? Къде се дърпахте и по-важното на колко километра? Тоя с Алфата пък вдигнал 230. Вие май тия километри за нищо ги нямате 1.2 и 1.6 мотори качват до 200+++, начи аз с 2.0 тряа да съм на....... чакай да видя малко...........309км/ч горе-долу А повече от 240 по километраж не мога направя, реално едва ли има 220
С тва 1.2 как вдигна 200? Къде се дърпахте и по-важното на колко километра? Тоя с Алфата пък вдигнал 230. Вие май тия километри за нищо ги нямате 1.2 и 1.6 мотори качват до 200+++, начи аз с 2.0 тряа да съм на....... чакай да видя малко...........309км/ч горе-долу А повече от 240 по километраж не мога направя, реално едва ли има 220
приятелио там е фатката какчепкал сам компа на колата по нататук ще ти кайа как
То е по-скъпо и трудно сам да си го направиш ама в случая представяш някакви измишльотини!Ако е удобно и ако си така добър ще ми споделиш ли какво си и правил на колата за да ти се извиня за думите си?
обаче аз сам тарикат да ви издам една таина сложил сам диузи от 1.4 махнал сам ограничителиа на помпата спортниа филтър и сички гарнета и тогава ще получите този ефект какав разход ти дава,ако нее тайна
Коментар