nasty написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте да си пробваме пунтовците..
Collapse
X
-
damianoff написа:Абе моето Пунто за колко време трябва да мине 400 м. и за колко време трябва да прави 100 км/ч? Или по точно какви са стандартните временаDrive or Die!
Коментар
-
puntaro написа:здравейте момчета имам малко вапроси.моя звер е 1.2 и е 80 коня сас 6 скорости от 1100 кобиково олекотено и овуркано е в компютъра преди време сложих турбина оба4е ми взриви буталата кво да праим
Коментар
-
С тва 1.2 как вдигна 200? Къде се дърпахте и по-важното на колко километра? Тоя с Алфата пък вдигнал 230. Вие май тия километри за нищо ги нямате 1.2 и 1.6 мотори качват до 200+++, начи аз с 2.0 тряа да съм на....... чакай да видя малко...........309км/ч горе-долу А повече от 240 по километраж не мога направя, реално едва ли има 220
Коментар
-
Uox написа:С тва 1.2 как вдигна 200? Къде се дърпахте и по-важното на колко километра? Тоя с Алфата пък вдигнал 230. Вие май тия километри за нищо ги нямате 1.2 и 1.6 мотори качват до 200+++, начи аз с 2.0 тряа да съм на....... чакай да видя малко...........309км/ч горе-долу А повече от 240 по километраж не мога направя, реално едва ли има 220
Коментар
-
Punto 1.4T написа:puntaro написа:да ти кайа този начин не е много хубав защото много ядове ми саздава
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар