emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.8 срещу Ауди А4 2.5 ТДИ
Collapse
X
-
mehanoveca написа:понеже съм запознат ще напиша и аз много рядко има читаво 2.5 тди карам на жената на брат и аудито а6 2.5 тди автомат карам и моята си браво 1.8 на бензин и двете коли са читави бравото няма никакъв шанс ако аудито е читаво да не говорим че а4 е доста по лека от а6 а пък ако аудито е с ръчни скорости незнам ама като го настъпя така излита че бравото е немислимо да се мери с него нито до 100 км нито до 200 забравих да кажа че е обикновения 2.5 150 коня няма чипове и чудесииBravo 1.9d 97г
Коментар
-
S_BANKOV написа:wizard88 написа:I това ако е на газ?колкото и бърз автомобил да е 1.6,все пак 1.8 е по-бърз :DВойната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
slav4o_p написа:S_BANKOV написа:wizard88 написа:I това ако е на газ?колкото и бърз автомобил да е 1.6,все пак 1.8 е по-бърз :D
Коментар
-
За вартбурга - не ми говори. Това е, може би, най-бързата соц. машина в стоков вид. Имахме такъв, обръщал съм му километража (140 КМ/Ч) и не знам колко още вдигаше. А за старт да не говорим. Друг е въпроса че се чувстваш вътре като камикадзе с тоя варел дето го има за купе. А по темата и аз съм се гонил с ауди 2.5тди с темпрата на газ, на около 175 км/ч успях да го изпреваря. Ама май нямаше червени буквички в надписа TDI.
Коментар
-
2.5 тди на коя кола защото го има и на старото а6 което е 140 и няколко коня или 136 не съм сигурен има го и на ауди 100 там пак е 115 коня вече на а4 а6 след 98 е 150 коня има 155 163 180 зависи както каза от червените буквички свидедел съм как 150 коня наи скапания от всичките изброени прави 220 без да се замисля с трима човека в колата и то автомат и тромав 4х4 до 260 му е километража незнам дали може да си го напълни на 220 можеше още
Коментар
-
незнам за тея 2.5 ТДИ но онзи ден пробвах един 1.9 ТДИ Дупница-София неможах да го видя на огледалата летящ старт от 100км. до към 150км. бяхме заедно и после рязко изостана говорим за АФН 110 коня а моята макс. скорост беше 180км. на места и този старт се състоя 3-4 пъти те на 150 са в лютеницата единствено старта е силен и то на 2-ра скорост но от летящ старт ги нема никаде предполагам е бил стоков така че не вярвам тея параходи 2.5 да вървят толко много като са 2 тона и особенно тоя 150 коня вече на 186 коня си вървът доста но те са куатро повечетокато му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
-
QUATTRO върви доста тромаво ако е само с предно върви доста по добре моята а4 е 1.9 тди 90 коня с турбото без променлива геометрия мога да ти кажа че разликата между него и фиата ми браво 1.8 16 в не е кои знае колко голяма в вървенето усеща се след 120 нагоре много им помага турбото на тия дизелаци особено на баир някаде един път си спомням ходих до своге по дефилето бях с аудито на трета по баирите изпреварвах доста атмосферки 16 винтилки но силата му е до 120 -130 после си набира по бавно а за 110 коня тди немога да дам мнение но знам че върви доста повече от моето
Коментар
-
Така е турбината надува ли само подаваш малко повече газ и увеличаваш въртящия момент. Служебния пасат го карах един път на 3та пътя В. Търново Арбанаси - Горна Оряховица (стръмния път). Много яко си дърпаше на трета. Голям кеф беше, с бравото не е така. Само не трябва да си махаш крака от газта. И това с още един човек 100тина кг + две деца. Но и бравото съм го дънил по същия път на втора стигнах 90 (с трима човека) а пасата 70-80 макс стигна (на 3та). Дизела дърпа, бензина се развърта. Такова е усещането и показанията на километражите
Коментар
-
slav4o_vt написа:Дизела дърпа, бензина се развърта. Такова е усещането и показанията на километражитеPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
mehanoveca написа:2.5 тди на коя кола защото го има и на старото а6 което е 140 и няколко коня или 136 не съм сигурен...punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар