Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво 1.8 срещу Ауди А4 2.5 ТДИ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво 1.8 срещу Ауди А4 2.5 ТДИ

Предположения за резултата?
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Кантар или лека преднина до 100 и после те прави на луда калинка ?Па и 2.5 има 150 до 200коня сигурно заводско
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Очакваният резултат е убедителна победа за Ауди-то, но щом си си направил труда да пуснеш тема, явно има някаква изненада :D
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Да има изненада и тя бе за шофьора на аудито от светофара на Западния парк па Сливница до светофара на Лидъла бях с половин кола напред, ускорението стигна до 140,

Коментар

S_BANKOV написа:
          Да има изненада и тя бе за шофьора на аудито от светофара на Западния парк па Сливница до светофара на Лидъла бях с половин кола напред, ускорението стигна до 140,
          Лично аз предполагам, че не е настъпал до дупка...
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Възможно е но едва ли, ще е минало в графата "той дали е знаел" щом скороста и на двамата ни бе 140по км.

Коментар

I това ако е на газ?колкото и бърз автомобил да е 1.6,все пак 1.8 е по-бърз :D
              F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

Коментар

wizard88 написа:
                I това ако е на газ?колкото и бърз автомобил да е 1.6,все пак 1.8 е по-бърз :D
                На газ беше естествено, и много те моля да не ме сравняваш с този титан на шосейните спортове Браво иноишес.

Коментар

Как 1.8 ще е по-бързо от 1.6, вие луди ли сте? Иначе, ако е автомат, трябва да вървите наравно
                  3.0CRD

Коментар

Ти можеш да кажеш твоята кола дали е в кондиция,а дали това 2.5TDI е било в кондиция само може да гадаем.
                    Fiat Tipo
                    Corsa b комби !

Коментар

понеже съм запознат ще напиша и аз много рядко има читаво 2.5 тди карам на жената на брат и аудито а6 2.5 тди автомат карам и моята си браво 1.8 на бензин и двете коли са читави бравото няма никакъв шанс ако аудито е читаво да не говорим че а4 е доста по лека от а6 а пък ако аудито е с ръчни скорости незнам ама като го настъпя така излита че бравото е немислимо да се мери с него нито до 100 км нито до 200 забравих да кажа че е обикновения 2.5 150 коня няма чипове и чудесии

Коментар

Е нека не забравяме че и Фифи не е съвсем беззъба

Коментар

255кг разлика по каталожни данни.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Само ако е било автомат може да си го дръпнал или той е решил, че не е необходимо да дава на 100% газта.Чак не мога да повярвам. Лично съм се возил в такова Ауди 2,5 ТДИ, много приятно ускорява. В 1,8 не съм сядал, но ... 150 коня заводски е все пак.
                            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

както казах рядко има читав 2.5 това е наи лошия двигател на ауди и vw 2 на 10 са здрави другите я помпа ги мъчи и валове

Коментар

Working...
                              X