Колеги в града има един кадет, който ми харесва как е направен от край време, външно е с пакета на GSI, отпреде само има някаква добавка и отзад и винаги съм се чудел дали е истинско GSI, та намерих едно клипче с въпросното опелче http://vbox7.com/play:833262b2 някой може ли да каже, това дали може да го направи по слаба кола, например 90-100 коня или трябва да е 150?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за Опел Кадет
Collapse
Заключена тема
X
X
-
може що да не може.фабия 1.4мпи ги скъса стари зимни преди смяна с летни на паркинга пред нас им изкарах теловете.Че то на жигулите на времето им къдяха видинките ,че на опела кво толкоз има.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
-
vital написа:Ми всъщност човекът е прав, не е проблем да го направиш и с 50-60коня...Виждал съм към Шевролет/Деу Матиз прави подобно нещо...Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Valiosport написа:white_shark написа:И 60 коня кола ще го направи това...е*ахти мерилото за вървене,е*ахти и безсмислената тема Yellow_Flash_Colorz_PDT_20EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар