Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за Опел Кадет

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за Опел Кадет

Колеги в града има един кадет, който ми харесва как е направен от край време, външно е с пакета на GSI, отпреде само има някаква добавка и отзад и винаги съм се чудел дали е истинско GSI, та намерих едно клипче с въпросното опелче http://vbox7.com/play:833262b2 някой може ли да каже, това дали може да го направи по слаба кола, например 90-100 коня или трябва да е 150?
    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

може що да не може.фабия 1.4мпи ги скъса стари зимни преди смяна с летни на паркинга пред нас им изкарах теловете.Че то на жигулите на времето им къдяха видинките ,че на опела кво толкоз има.
    Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
    Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

И 60 коня кола ще го направи това...е*ахти мерилото за вървене,е*ахти и безсмислената тема Yellow_Flash_Colorz_PDT_20
      EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
      Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

white_shark написа:
        И 60 коня кола ще го направи това...е*ахти мерилото за вървене,е*ахти и безсмислената тема Yellow_Flash_Colorz_PDT_20
        Чуваш ли се поне малко като говориш, като е безмислена не пиши

Коментар

Ми всъщност човекът е прав, не е проблем да го направиш и с 50-60коня...Виждал съм към Шевролет/Деу Матиз прави подобно нещо...

Коментар

vital написа:
            Ми всъщност човекът е прав, не е проблем да го направиш и с 50-60коня...Виждал съм към Шевролет/Деу Матиз прави подобно нещо...
            Не мога да се съглася щото съм пробвал със 75 коня, само че не беше фиат и резултата беше плачевен, тръгва да върти гумите ама слабо не чак така и по едно време буквално умря, просто без мощност не става, вие как ги правите с 60 коня не знам :D

Коментар

Не си бил достатъчно амбициран. Като бях в Скопие това беше най-редовна гледка, щото споменатите Матази са много популярни.

Коментар

Valiosport написа:
                white_shark написа:
                Чуваш ли се поне малко като говориш, като е безмислена не пиши
                Да чувам се.Ама почвам да се чудя на колко години си и по скоро на какъв акъл,че занимаваш широката аудитория с въпроси свързани с идиотски изпълнения с коли,които са абсолютни лишени от смисъл.Можело ли кола 50 коня да върти гуми...а ако е 80-90 дали ще ги запали яко...а тия над 100 дали ги гърмят до 30 сек.
                EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Прочетох внимателно въпроса. Изгледах внимателно клипа. Подобни теми ги считам за СПАМ.

Коментар

Working...
                  X