Joro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
стило 1.9 jtd vs голф 4 1.8 T
Collapse
X
-
Ako беше писал по ясно и грамотно, нямаше да стават недоразумения!djaklamata написа:утре ще се сверим днес на това време няма как но задьлжително ште пусна клип от резултата на стилото незнам какво е правено така доиде от италиа но на 8000 плуе сьединител маховика данеговорим трябва да му направя одно дино.
Коментар
-
Мерете въртящия момент на колелата не на двигателя. 150 нм при 4000 об = 300 нм при 2000. На бензина предавателните числа са по-големи от на дизела, ако на същата предавка дига еднаква скорост. Т.е. въртящия момент се умножава повече Един дизел ако има 200 нм при 2000об и 100 кс при 4000 об е същото като бензин със 100 нм при 4000об и 100 кс. при 8000об. след като се комплектоват със съответната скоростна кутия. То и един велосипедист върти сигурно със 300 нм. ама с колко оборота....По важно е колко тежи съответната кола и колко е мощна. Дори и да има по-добра крива мощносттта то нали все пак ще се кара на първа дъно, втора дъно, трета дъно, демек все у високите коне. Стилото може и да бие ако не е много тежко.
Коментар
-
несе пуснахме защото тои недоиде аз просто исках сверка дали ште бадна или не неме интересува просто за сверката но искат сега с мицобиши галанд 2001г. 2.4 бензин 150 коня да се пусна там пак незнам какво би следвало иначе гофа ме заинтрегува доста ако някои има или познава сьм готов да се премерим както и с ауди а3 1.8Т
Коментар
-
аз мисля че голфа ще бие все пак това е най-известния мотор на ВАГ 1.8Т да не кажа че А3 върви повече от Г4 поради незнам ква причина, но аз така си го усещам... докато за жтд според мене е най-доволно вървящия дизел даже и тди са по-сковани от този най-изцедения и най-вървежния дизел е малко му трябва почти няма кво да му се прави само кулер и чип и става страшноleave something of the happiness you bring
Коментар
-
djaklamata написа:несе пуснахме защото тои недоиде аз просто исках сверка дали ште бадна или не неме интересува просто за сверката но искат сега с мицобиши галанд 2001г. 2.4 бензин 150 коня да се пусна там пак незнам какво би следвало иначе гофа ме заинтрегува доста ако някои има или познава сьм готов да се премерим както и с ауди а3 1.8ТFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар