Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo 1.8 16v vs Citroen Xantia 1.6i

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Bravo 1.8 16v vs Citroen Xantia 1.6i

Не знам дали така мога да пусна темата, но драга вече го направих срещу Citroen Xantia 1.6i, бензин, 90 к.с и само ми изяде прахта. Хора с тази кола да нямат думата :PМоята Афродита е най-бърза и най-мощна и красива, и най-най, но и най се чупи и все й има нещо.
    Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Е то оставаше и да е друг резултата. Срещу тоя Ситроен, всичко друго освен огромна преднина за FIAT-а би означавало, че имаш някакъв проблем по колата.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Re: Fiat Bravo 1.8 16v vs Citroen Xantia 1.6i

qnkov написа:
      Не знам дали така мога да пусна темата, но драга вече го направих срещу Citroen Xantia 1.6i, бензин, 90 к.с и само ми изяде прахта. Хора с тази кола да нямат думата :PМоята Афродита е най-бърза и най-мощна и красива, и най-най, но и най се чупи и все й има нещо.
      Ми то на Xantia това е един от най слабите мотори, до колкото мисля. Нищо не нормално.
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov

Коментар

FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Аз съм се возил в ситроенче хм 2.0 100 и няколко кончета ама е доста спъната
          FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Това ми прозвуча като един коментар, който четох на клип във вбокс на който фиат купе 16В турбо бие субару импреза 2.0 16В турбо и един отдолу се изказа така .... .Дай да ти докарам моя СТЙ 430 коня да видиш как ще ми гледаш задния номер с тоя фиатАз съм фиатаджия ама да сравняваш 115 коня кола 1164 кила с 90 коня кола 1170 кила ( килата ги слагам само щото са еднакви почти) Така като гледам тоя ситроен би трябвало да се сравнява или със пунто спортинг ( като пунтото пак ще го бие ) или нещо под 100 коня, че да има шанс.

Коментар

Бе, важно е, че аз съм го изял. ;0
              Fiat Bravo 1.8 16V 96'

Коментар

Working...
              X