Не знам дали така мога да пусна темата, но драга вече го направих срещу Citroen Xantia 1.6i, бензин, 90 к.с и само ми изяде прахта. Хора с тази кола да нямат думата :PМоята Афродита е най-бърза и най-мощна и красива, и най-най, но и най се чупи и все й има нещо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.8 16v vs Citroen Xantia 1.6i
Collapse
X
-
Re: Fiat Bravo 1.8 16v vs Citroen Xantia 1.6i
qnkov написа:Не знам дали така мога да пусна темата, но драга вече го направих срещу Citroen Xantia 1.6i, бензин, 90 к.с и само ми изяде прахта. Хора с тази кола да нямат думата :PМоята Афродита е най-бърза и най-мощна и красива, и най-най, но и най се чупи и все й има нещо.Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
Това ми прозвуча като един коментар, който четох на клип във вбокс на който фиат купе 16В турбо бие субару импреза 2.0 16В турбо и един отдолу се изказа така .... .Дай да ти докарам моя СТЙ 430 коня да видиш как ще ми гледаш задния номер с тоя фиатАз съм фиатаджия ама да сравняваш 115 коня кола 1164 кила с 90 коня кола 1170 кила ( килата ги слагам само щото са еднакви почти) Така като гледам тоя ситроен би трябвало да се сравнява или със пунто спортинг ( като пунтото пак ще го бие ) или нещо под 100 коня, че да има шанс.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар