на моито му сложих газ и тръгна още поиче :D са няма спиране
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кое е по-бързо
Collapse
X
-
Trojaneca написа:RASTIL написа:Колега, тез буквички в подписа ти кво ще дойде да рекат? Примерно, че сега караш фейслифтова А-4, 1.8 бензин, с турбо от S-3, ремап и куатро задвижване .... тъй ли?Щото, ако и кутията ти е автоматична - верно е скромен колегата, а ти правилно си респектиран от динамичните показатели на Браво 1,6ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
"На мен пък ми омръзна от герои с малки пърпорещи колички. Ей преди малко, си карам по Хан Кубрат, таман напазарувал за празниците и някакъв с HGT(незнайно какво, тъмносиньо), ми дава газ и ме гледа лошо...най-смешното беше, че неговият педал до ламарина, се равняваше на моето галене на автоматика...дойде му акъла в последствие де" Троянеца, от това ти мнение съм се заблудил, че си автоматик....Казваш сега, че си ръчка, а тук к"во си имал предвидТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Ей го на,едно видео което беше обещано от Rastil отдавна ,но не можеше да го качи.Та ся колко въри една С3-а http://www.youtube.com/watch?v=3GeKO...ature=youtu.bePeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
RASTIL написа:И къв е тоз 6 литров автомат И-и-и......кво му е толкоз забавното да "вразумиш" 150 коня ХГТ, струващо 1000 лв. с "6 литровия си автомат".....3.0CRD
Коментар
-
todorakiggg написа:Колеги, да сме наясно, никога не е имало, няма, няма ида има нещо по - бързо от немска кола.Това е теорема и няма нужда да се доказваКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:todorakiggg написа:Колеги, да сме наясно, никога не е имало, няма, няма ида има нещо по - бързо от немска кола.Това е теорема и няма нужда да се доказва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар