Мареята може да е с -по-къса първа и гумите и да са по-големи. Може би има по-добро сцепление от бравото. А отностно моите наблюдения че че по-магистралата може да има невидим наклон много малък, но той оказва огромно влияние. Така че и да се намери равен път е трудно. А един малък наклон би спънал марийка из баира а пък бравото няма да го усети толкова. Иначе това Q7 с туй тежко купе и това челно съпротивление къде е тръгнало. Иначе до иванов, моето браво винаги буксуваше съединителя като дялна втората. Ама сега си боксува винаги и плаче за нов Не знам дали е натегнат много щото винаги зацепваше чак горе.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кое е по-бързо
Collapse
X
-
biker_81 написа:Ами на бравото ако са по различни скоростите може.На мареата със гуми 195/55/15 колкото трябва да са със 3000 об на 5 та показва точно 105 км.Значи със 6000 е 210 а при 205 е малко под 6000.
Коментар
-
slav4o_vt написа:Мареята може да е с -по-къса първа и гумите и да са по-големи. Може би има по-добро сцепление от бравото. А отностно моите наблюдения че че по-магистралата може да има невидим наклон много малък, но той оказва огромно влияние. Така че и да се намери равен път е трудно. А един малък наклон би спънал марийка из баира а пък бравото няма да го усети толкова. Иначе това Q7 с туй тежко купе и това челно съпротивление къде е тръгнало. Иначе до иванов, моето браво винаги буксуваше съединителя като дялна втората. Ама сега си боксува винаги и плаче за нов Не знам дали е натегнат много щото винаги зацепваше чак горе.
Коментар
-
Joro те за седан марея дават че набира по-бързо. Само на това го отдавам, че мареата не пили гуми 2-3 сек. при старт както бравото.http://svetovno.hit.bg/kola/start.3gp
Коментар
-
Mupo написа:Не знам за шофьора на Аудито, ама аз като видя 1,6 103, бия аварийки и отбивам. Мноооого вървят, мнооогоA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар