Е 1.6, ама едно и осмото чудо си е осмо чудо на света. Съгласен съм че 1.8 върви повече на същото купе. Щом са ги пуснали по едно и също време двата двигателя явно е имало смисъл. Въпроса ми беше какво става ако е по-тежка колата. А той беше породен дори от друга кола, която тежи с 350 кг повече и има 7 кс повече.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кое е по-бързо
Collapse
X
-
slav4o_vt написа:Е Светослав съм, ама не ща да ми казват Светльо :D Та ставаше дума за пежо дето тежи 1400 кг и е 110 к.с. Щото ми се струваше че оня ме поизлъга като ходил на море колко дигнал.now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
dimmX написа:На пролет съм навит да застана до 1.6 с мойта лодка Мареа комби 1.8 Станиславе, твойто е едното щото за друго запазено 1.6 не се сещам
Коментар
-
slav4o_vt написа:Е Светослав съм, ама не ща да ми казват Светльо :D Та ставаше дума за пежо дето тежи 1400 кг и е 110 к.с. Щото ми се струваше че оня ме поизлъга като ходил на море колко дигнал.
Коментар
-
Абе то теглото трябва да помага по-надолнище. Един минимален наклон и може пък да е достатъчен. Едно време един влак имало в щатите се разбил след като дигнал 180 и не могли да го спрат. Без някакъв особено голям наклон. Каза, че на равно, ама колко равно п.с. дай от твоя и моя съединител да направим един да ги залепим да стане един дебел. :P
Коментар
-
slav4o_vt написа:Абе то теглото трябва да помага по-надолнище. Един минимален наклон и може пък да е достатъчен. Едно време един влак имало в щатите се разбил след като дигнал 180 и не могли да го спрат. Без някакъв особено голям наклон. Каза, че на равно, ама колко равно п.с. дай от твоя и моя съединител да направим един да ги залепим да стане един дебел. :P
Коментар
-
Trojaneca написа:uBaHoBB написа:Ти дали би ме видял, ако карам на 20 метра зад теб ?ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
Trojaneca написа:uBaHoBB написа:Ти дали би ме видял, ако карам на 20 метра зад теб ?
Коментар
-
RASTIL написа:Колега, тез буквички в подписа ти кво ще дойде да рекат? Примерно, че сега караш фейслифтова А-4, 1.8 бензин, с турбо от S-3, ремап и куатро задвижване .... тъй ли?Щото, ако и кутията ти е автоматична - верно е скромен колегата, а ти правилно си респектиран от динамичните показатели на Браво 1,63.0CRD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар