Колеги като не толкова горд собственик на фифи 1.6 (най-бързия двигател) ще ви попитам какви мислите че ще са резултатите при леки гонки със следните коли?Първата гонка вече се състоя и като цяло всичките гонки са на около 600метра Fiat Bravo 1.6 GT 103hp (пластмасови колектори) модовете са ми Cold air intake HKS :D и ГИ с 50литрова бутилка.Другата Кола Audi A4 1.9 90hp Avant , другата кола е запазена на около 20-30к след основен ремонт.Другите 2 предстоящи гонки на фиата са със Mercedes C180 122hp и Peugeot 206 2.0HDI 90hp +чипче, като Мерцедеса и Пежото също са направили една сверка.Имам и клипче с Audito, не е тъмно и не се вижда нищо но все пак мога да го кача тези дни.Какво мислите че се е получило? :D С темата не натоварвам никой, всичко е за забавление няма нищо сериозно, така че който му се пишат глупости да си ги спести.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6 GT и още няколко кощчета
Collapse
X
-
С Audito направихме 2 старта първия бяхме малко върху пясък и успях по-добре да се изнеса 4-5 коли за мен, втория път 3 коли за мен, 2рата гонка беше по реална!Мерцедеса и Пежото са кантар.Аз мисля че Мерцедеса и Пежото може и да ме бият с малко, тъй като бия с толкова малко Аудито.Fiat Bravo 1.6 GT
Stilo 1.9JTD - ex
Коментар
-
tapkachev написа:С Audito направихме 2 старта първия бяхме малко върху пясък и успях по-добре да се изнеса 4-5 коли за мен, втория път 3 коли за мен, 2рата гонка беше по реална!Мерцедеса и Пежото са кантар.Аз мисля че Мерцедеса и Пежото може и да ме бият с малко, тъй като бия с толкова малко Аудито.Alfa Romeo GTV 2.0 16V - 150к.с.
Аlfa Romeo 145 1.3 Boxer - 90к.с. - ex
Аlfa Romeo 33 1.7 8V Boxer - 1?? к.с.
Alfa Romeo 156 2.4JTD - 136к.с+
Коментар
-
tapkachev написа:Ицо караше и двата пъти, на 2рия път направо го изтреля на старта едвам на 2ра и 3та му направих разликата на 1ва заедно.Alfa Romeo GTV 2.0 16V - 150к.с.
Аlfa Romeo 145 1.3 Boxer - 90к.с. - ex
Аlfa Romeo 33 1.7 8V Boxer - 1?? к.с.
Alfa Romeo 156 2.4JTD - 136к.с+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар