Ако Астрата е 116 коньовата, купето има някакъв шанс. Ама ако наистина е GSI, ще яде токати, било то на късо, на дълго, по нагорнище...само по надолнище на нулева може да бие, щото е по-тежко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT COUPE 1.8 VS OPEL ASTRA 1.8 GSI
Collapse
X
-
Iv4o написа:Тук все едно съм в един от популярните тунинг сайтове Там трОпелите се боготворят, но явно е заразно..По темата - ако Астрата е преживяла зимата, в което силно се съмнявам, мога да кажа, че няма кой знае какво предимство пред Купето, даже никакво. Дават й ускорение до 100 за 9.2-9.5 секунди, което е повече от смешно за кола, имаща претенции за "бИгачка" Не, че и Купето с неговите 9 е кой знае какъв фактор, ама чак пък да няма шанс.. Спомням си преди няколко дни една съзнателна дръкпа с Е класа w211, с двигател 3.2 бензин. Ми, кола 100 коня повече от моето Купе и успя да ме дръпне до 140-150 с 3-4 коли. Нагоре сигурно щеше да е бая по-грозно, ама мисълта ми е, че това е кола с ускорение до 100 от 7 секунди и малко. Близо 250 максимална.. Гнилоча с такива показатели ли е, та да няма шанс колегата?
Коментар
-
SnapOn 89 написа:Как да кажа на черното-бяло? Не се бях пускал с Астрата, пуснахме се - прави ми кола и половина, 2 на 400 метра, зависи как тръгна ( става въпрос за C18XE двигателя 125 коня, колата има бензинов регуатор на 4,5 бара, спортен филтър и генерация на 55мм). Аз също не харесвам опелите, а астрите пък ги мразя най-много-грозни са (отвън и отвътре), гният многооо, изобщоо отвратителен автомобил(поне според мен), за това съм си купил купе, ама като ме бие- бие ме, не мога да излъжа, с ръка на сърцето си го казвам- бие ме. Като се пъуснем следващият път обещавам да направим клип и да го пусна за да го видите, и да няма скрито-покрито, просто нямах батерия на телефонаFiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Trojaneca написа:slav4o_vt написа:Тя астрата вътре е тясна като пунтото, не бива да я сравнявате с по-големи коли
Коментар
-
S.W.A.T. написа:С всичкия тоя мунинг астрата най-вероятно си остава някъде около 120те коня макс 125 )Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Iv4o написа:S.W.A.T. написа:С всичкия тоя мунинг астрата най-вероятно си остава някъде около 120те коня макс 125 )Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
-
iv4o в голяма заблуда живееш братле.Всички ти казват, че фиата няма шанс, ти пак твоите глупости си пишеш.Фиата има шанс срещу 115 коня GSI Астра136коня еко тек калибрата ще са кантар или лека преднина за фиата дето и е в класА не мисля, че има атмосферен фиат който да накаже С20ХЕ в което и купе да бъде на опелGtv
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар