имам ли шанс на 400 метра срещу астрата ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT COUPE 1.8 VS OPEL ASTRA 1.8 GSI
Collapse
X
-
Колкото и да ми е неприятно и аз давам глас за Астрата.Колегата ми имаше Пунто ХГТ със същия мотор като на Купето и беше в отлично здраве,пуска се доста пъти с такава читава Астра и зависи от старта или той го биеше с половин кола или Опела беше с калник отпред.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Тук все едно съм в един от популярните тунинг сайтове Там трОпелите се боготворят, но явно е заразно..По темата - ако Астрата е преживяла зимата, в което силно се съмнявам, мога да кажа, че няма кой знае какво предимство пред Купето, даже никакво. Дават й ускорение до 100 за 9.2-9.5 секунди, което е повече от смешно за кола, имаща претенции за "бИгачка" Не, че и Купето с неговите 9 е кой знае какъв фактор, ама чак пък да няма шанс.. Спомням си преди няколко дни една съзнателна дръкпа с Е класа w211, с двигател 3.2 бензин. Ми, кола 100 коня повече от моето Купе и успя да ме дръпне до 140-150 с 3-4 коли. Нагоре сигурно щеше да е бая по-грозно, ама мисълта ми е, че това е кола с ускорение до 100 от 7 секунди и малко. Близо 250 максимална.. Гнилоча с такива показатели ли е, та да няма шанс колегата?Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Iv4o написа:Тук все едно съм в един от популярните тунинг сайтове Там трОпелите се боготворят, но явно е заразно..По темата - ако Астрата е преживяла зимата, в което силно се съмнявам, мога да кажа, че няма кой знае какво предимство пред Купето, даже никакво. Дават й ускорение до 100 за 9.2-9.5 секунди, което е повече от смешно за кола, имаща претенции за "бИгачка" Не, че и Купето с неговите 9 е кой знае какъв фактор, ама чак пък да няма шанс.. Спомням си преди няколко дни една съзнателна дръкпа с Е класа w211, с двигател 3.2 бензин. Ми, кола 100 коня повече от моето Купе и успя да ме дръпне до 140-150 с 3-4 коли. Нагоре сигурно щеше да е бая по-грозно, ама мисълта ми е, че това е кола с ускорение до 100 от 7 секунди и малко. Близо 250 максимална.. Гнилоча с такива показатели ли е, та да няма шанс колегата?Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
nsn написа:Iv4o написа:Тук все едно съм в един от популярните тунинг сайтове Там трОпелите се боготворят, но явно е заразно..По темата - ако Астрата е преживяла зимата, в което силно се съмнявам, мога да кажа, че няма кой знае какво предимство пред Купето, даже никакво. Дават й ускорение до 100 за 9.2-9.5 секунди, което е повече от смешно за кола, имаща претенции за "бИгачка" Не, че и Купето с неговите 9 е кой знае какъв фактор, ама чак пък да няма шанс.. Спомням си преди няколко дни една съзнателна дръкпа с Е класа w211, с двигател 3.2 бензин. Ми, кола 100 коня повече от моето Купе и успя да ме дръпне до 140-150 с 3-4 коли. Нагоре сигурно щеше да е бая по-грозно, ама мисълта ми е, че това е кола с ускорение до 100 от 7 секунди и малко. Близо 250 максимална.. Гнилоча с такива показатели ли е, та да няма шанс колегата?Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Iv4o написа:nsn написа:Iv4o написа:Тук все едно съм в един от популярните тунинг сайтове Там трОпелите се боготворят, но явно е заразно..По темата - ако Астрата е преживяла зимата, в което силно се съмнявам, мога да кажа, че няма кой знае какво предимство пред Купето, даже никакво. Дават й ускорение до 100 за 9.2-9.5 секунди, което е повече от смешно за кола, имаща претенции за "бИгачка" Не, че и Купето с неговите 9 е кой знае какъв фактор, ама чак пък да няма шанс.. Спомням си преди няколко дни една съзнателна дръкпа с Е класа w211, с двигател 3.2 бензин. Ми, кола 100 коня повече от моето Купе и успя да ме дръпне до 140-150 с 3-4 коли. Нагоре сигурно щеше да е бая по-грозно, ама мисълта ми е, че това е кола с ускорение до 100 от 7 секунди и малко. Близо 250 максимална.. Гнилоча с такива показатели ли е, та да няма шанс колегата?Bravo 1.9d 97г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар