Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

bmw 325 vs bravo hgt

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

не знам дали нямаш кирилица,ама мозък нямаш в тая глава , или сменяй ,,стимулантите,,................то бива глупости,ама чак толкова.........РедактираноНарушена точка 1.2. от правилата на форума.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

lubo44 написа:
      fastandfurious12 написа:
      ArdeaEgretta написа:
      zelenilkata написа:
      ArdeaEgretta написа:
      Аз два пъти се гоних с BMW 320 и един път с BMW 318, като и в трите случай бях с повече от една кола напред, 400м от място, бравото от подписа.П.С. 320-ката беше дизел и като пусне турбото ме бие :D
      колега тея сверки си ги правя редовно и 18-ката треа сте равни нема шанс a 20-ката ТД е 150коня бате нали се сещаш че па там нема шанс а бравото е 140нм а 2.0ТД е над 300нм мисля нютоните вървят а не конете невярвам
      Всъщност BMW-то 320d е 136 коня, а 318 е 140 коня. Освен това и двете са доста по-тежки (едното около 1200кг, другото 1300кг) от Бравото ми е малко под 1000, а и изобщо не знам в какво състояние са двигателите на въпросните BMW-та, споделям опит.И още нещо, колега, аз не съм "бате", а кака
      колежке с какъв двигател е твойто браво та тежи по малко от 1000 кг няма ли някой колега с браво 2.0 20в да сподели той как се представя с баварците
      Мани ги тея тъка кво разправят нютон метри турбини и говна я бягаите юе пускал сум се сус вси4ко все вузмойно и ви казвам 4е законите на нютон за мен не вайат ... едно приятел4е кара Сеат ибиза 6 скорости 1.9 ТДИ 130 к.с. с много по голям вуртя6т момент от моита кола която забравих да спомена 4е е 2.0 20в 147 коня .. не спунатата 155 и му правя 1 кола .. пускал сум се с 325 бмю с шпер незнам тоя шпер дали му помага за някви драг гонки ама на него ЕВЕНТУАЛНО да завуршим равно или му правя 1 кола и на него и с 2-те сум се пускал на 400м ... а да и да ви кайа колата ми е 1200 кг незнам мацката ква кола кара ама мойе и някое типо или пунто 900 кубика да е :Д 6том тейи по малко от 1 тон пускал сум се и с 1.8 бензин ауди без турбото 125 коне и му правя кола и половина 2 ... с 1.8 турбо сум се пускал то ми прави кола абе с много коли ама тия италянските не са за подценяване ... суйелявам 4е имам некви баси тупите гре6ки в текста ама го превейдам от някув кирилизатор в интернет за6тото нямам кирилица на компютара
      Аз съм абсолютно съгласен с колегата. Не са изобщо за подценяване ХГТ-тата, ако са в час и шофера знае кво прави. Аз също съм правил даже повче от 2 коли на Фабиа РС стокова, същия мотор 131 коня. С БМВ съм се пускал само с 320ка, от движение на 3та колите вървят заедно до 5та, от място обаче още на 1ва забравя за случката. С 318ис не съм се пробвал, но редовно некви бръмчащи баварци дето ми се натегат по светофарите ги приключвам много бързо. Та от кола до кола и от шофер до шофер има разлика. Сигурно няма да ми повярвате, но наскоро се засекох с една Астра ГСИ, бях зад нея и тоя даде газ и не можа да ми избяга. Бях му на задната броня, а мойто ХГТ от 4 месеца е на ГАЗ. Ако има мераклий за сверки съм навит, че последната гонка на която бях беше между ХГТ-та само ма беше отдавна
      Bravo HGT

Коментар

smokie написа:
        lubo44 написа:
        fastandfurious12 написа:
        ArdeaEgretta написа:
        zelenilkata написа:
        ArdeaEgretta написа:
        Аз два пъти се гоних с BMW 320 и един път с BMW 318, като и в трите случай бях с повече от една кола напред, 400м от място, бравото от подписа.П.С. 320-ката беше дизел и като пусне турбото ме бие :D
        колега тея сверки си ги правя редовно и 18-ката треа сте равни нема шанс a 20-ката ТД е 150коня бате нали се сещаш че па там нема шанс а бравото е 140нм а 2.0ТД е над 300нм мисля нютоните вървят а не конете невярвам
        Всъщност BMW-то 320d е 136 коня, а 318 е 140 коня. Освен това и двете са доста по-тежки (едното около 1200кг, другото 1300кг) от Бравото ми е малко под 1000, а и изобщо не знам в какво състояние са двигателите на въпросните BMW-та, споделям опит.И още нещо, колега, аз не съм "бате", а кака
        колежке с какъв двигател е твойто браво та тежи по малко от 1000 кг няма ли някой колега с браво 2.0 20в да сподели той как се представя с баварците
        Мани ги тея тъка кво разправят нютон метри турбини и говна я бягаите юе пускал сум се сус вси4ко все вузмойно и ви казвам 4е законите на нютон за мен не вайат ... едно приятел4е кара Сеат ибиза 6 скорости 1.9 ТДИ 130 к.с. с много по голям вуртя6т момент от моита кола която забравих да спомена 4е е 2.0 20в 147 коня .. не спунатата 155 и му правя 1 кола .. пускал сум се с 325 бмю с шпер незнам тоя шпер дали му помага за някви драг гонки ама на него ЕВЕНТУАЛНО да завуршим равно или му правя 1 кола и на него и с 2-те сум се пускал на 400м ... а да и да ви кайа колата ми е 1200 кг незнам мацката ква кола кара ама мойе и някое типо или пунто 900 кубика да е :Д 6том тейи по малко от 1 тон пускал сум се и с 1.8 бензин ауди без турбото 125 коне и му правя кола и половина 2 ... с 1.8 турбо сум се пускал то ми прави кола абе с много коли ама тия италянските не са за подценяване ... суйелявам 4е имам некви баси тупите гре6ки в текста ама го превейдам от някув кирилизатор в интернет за6тото нямам кирилица на компютара
        Аз съм абсолютно съгласен с колегата. Не са изобщо за подценяване ХГТ-тата, ако са в час и шофера знае кво прави. Аз също съм правил даже повче от 2 коли на Фабиа РС стокова, същия мотор 131 коня. С БМВ съм се пускал само с 320ка, от движение на 3та колите вървят заедно до 5та, от място обаче още на 1ва забравя за случката. С 318ис не съм се пробвал, но редовно некви бръмчащи баварци дето ми се натегат по светофарите ги приключвам много бързо. Та от кола до кола и от шофер до шофер има разлика. Сигурно няма да ми повярвате, но наскоро се засекох с една Астра ГСИ, бях зад нея и тоя даде газ и не можа да ми избяга. Бях му на задната броня, а мойто ХГТ от 4 месеца е на ГАЗ. Ако има мераклий за сверки съм навит, че последната гонка на която бях беше между ХГТ-та само ма беше отдавна
        колега събота как ти се струва

Коментар

хехехе голям дракон това Браво

Коментар

Добре бе, стопанисвах такъв мъртвец в продължение на 3 години. Беше може би най-запазеното и читаво 147 коньово Браво в София. И преспокойно мога да твърдя, че е ужасно спряла кола. Приятно ускорява по магистралите, след 100км/ч, където обаче, купето, окачването и шумоизолацията си казват своето. Ако на човек му е за градска бегачка и непременно държи да е от ботушообразния полуостров, то това ще е Пунто GT. А с 325 няма НИКАКЪВ шанс.
            3.0CRD

Коментар

Trojaneca написа:
              Добре бе, стопанисвах такъв мъртвец в продължение на 3 години. Беше може би най-запазеното и читаво 147 коньово Браво в София. И преспокойно мога да твърдя, че е ужасно спряла кола. Приятно ускорява по магистралите, след 100км/ч, където обаче, купето, окачването и шумоизолацията си казват своето. Ако на човек му е за градска бегачка и непременно държи да е от ботушообразния полуостров, то това ще е Пунто GT. А с 325 няма НИКАКЪВ шанс.
              Ама кое му беше най-запазено и читаво....? Тапицерията на седалките или боята.... на задната броня .....Гледам запознат си с Ботушообразните градски бегачки ... Едно 16 или 20 VT не са ли по-подходящи градски бегачки Само питам де, че аз пък не съмзапознат с Итал бегачките.... даже тва GT не съм го и чувал .... тва Митцубиши ли е некво
              ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Беше като писано яйце във всяко едно отношение. А относно вървежа - нямаше софийско 147, което да върви повече(поне не и стоково). А иначе, 20ВТ-то бива при едно от 2те условия - да беше със задно или 4х4...ама така е то, като човек се качи на наистина-вървежна кола, става малко по-взискателен :D
                3.0CRD

Коментар

Trojaneca написа:
                  Добре бе, стопанисвах такъв мъртвец ...И преспокойно мога да твърдя, че е ужасно спряла кола. Приятно ускорява по магистралите, след 100км/ч, където обаче, купето, окачването и шумоизолацията си казват своето...
                  Аз съм на подобно мнение.147 коньовото HGT под 100 км/ч си е умрял кон. Силата му идва след 3000 оборота, даже да не казвам след 5000.За старт не го бива хич. Чипове, мипове...умряла работа.При това мнението далеч не е само мое.

Коментар

Ъъъ колеги то от месец и отгоре на ул.202 не сложиха ли радар с камера?
                    Фиат Стило 1.8 16V , с хладилна жабка.

Коментар

nope

Коментар

hifi_stereo написа:
                        Дам, ама вчера, едно Golf-че R32 си изпати, точно там, така след камерата
                        3.0CRD

Коментар

Trojaneca написа:
                          hifi_stereo написа:
                          Дам, ама вчера, едно Golf-че R32 си изпати, точно там, така след камерата
                          Е значи са ви документирали, очаквам да пуснеш снимката за да се похвалиш после
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

След камерата, както написах. До нея, 2мата карахме с нормална скорост, а и аз възнамерявах да продължа да карам така - 14/100 разход дава в тоя и режим...
                            3.0CRD

Коментар

Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен

https://i.chzbgr.com/maxW500/6144930304/hE17A1FD6/

Коментар

много ги разбираш тия работи....да не би да имаш нещо общо с психиатриите...май си вътрешен човек

Коментар

Working...
                                X