zelenilkata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
bmw 325 vs bravo hgt
Collapse
X
-
УфФФФ поредното хипер-мега -свръхзвуково Браво иноишес, мачкащно БМВ-та и мерцедеси по пътищата на България.Абе пич, засрами се, и ние сме виждали фиати и им знаем възмжностите.ако си мераклия ела да те пробвам с Браво 1.8, разликата не е толкова голяма че да окаже влияание.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:УфФФФ поредното хипер-мега -свръхзвуково Браво иноишес, мачкащно БМВ-та и мерцедеси по пътищата на България.Абе пич, засрами се, и ние сме виждали фиати и им знаем възмжностите.ако си мераклия ела да те пробвам с Браво 1.8, разликата не е толкова голяма че да окаже влияание.Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
Suzuki Vitara 2.0V6
Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!
Коментар
-
ArdeaEgretta написа:S_BANKOV написа:УфФФФ поредното хипер-мега -свръхзвуково Браво иноишес, мачкащно БМВ-та и мерцедеси по пътищата на България.Абе пич, засрами се, и ние сме виждали фиати и им знаем възмжностите.ако си мераклия ела да те пробвам с Браво 1.8, разликата не е толкова голяма че да окаже влияание.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:ArdeaEgretta написа:S_BANKOV написа:УфФФФ поредното хипер-мега -свръхзвуково Браво иноишес, мачкащно БМВ-та и мерцедеси по пътищата на България.Абе пич, засрами се, и ние сме виждали фиати и им знаем възмжностите.ако си мераклия ела да те пробвам с Браво 1.8, разликата не е толкова голяма че да окаже влияание.Fiat Bravo 1.6 16v `99г.
Suzuki Vitara 2.0V6
Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!
Коментар
-
S_BANKOV написа:УфФФФ поредното хипер-мега -свръхзвуково Браво иноишес, мачкащно БМВ-та и мерцедеси по пътищата на България.Абе пич, засрами се, и ние сме виждали фиати и им знаем възмжностите.ако си мераклия ела да те пробвам с Браво 1.8, разликата не е толкова голяма че да окаже влияание.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:S_BANKOV написа:УфФФФ поредното хипер-мега -свръхзвуково Браво иноишес, мачкащно БМВ-та и мерцедеси по пътищата на България.Абе пич, засрами се, и ние сме виждали фиати и им знаем възмжностите.ако си мераклия ела да те пробвам с Браво 1.8, разликата не е толкова голяма че да окаже влияание.като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
-
Банков разкри ме,БМВ-то не го кара собственика му,а този който беше зад волана не е много в час с тази кола,след това се пусках и със собственика и бяха две Дукатота дълга база П.П.Знаех си,че не трябва да си продавам Браво-то (1.6) и да се вземам 145 със скромните 150 коня като все пак ино и шес върви повече от Алфата ми.Предишния ми пост беше свързан с това,че по принцип Алфата се развърта по-бързо от ХГТ,а двигателя ми тъкмо го разработих след основен ремонт и е перфектен,така че според мен БМВ-то е имало проблем по една или друга причина.А това 1.6 да бие 318 ИС дори и да го видя няма да го повярвам,освен ИС-ката да извади две бубини.И 318 ИС слаган в е36 има два мотора и двата са по 140 коня.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
fastandfurious12 написа:ArdeaEgretta написа:zelenilkata написа:ArdeaEgretta написа:Аз два пъти се гоних с BMW 320 и един път с BMW 318, като и в трите случай бях с повече от една кола напред, 400м от място, бравото от подписа.П.С. 320-ката беше дизел и като пусне турбото ме бие :D
Коментар
-
lubo44 написа:fastandfurious12 написа:ArdeaEgretta написа:zelenilkata написа:ArdeaEgretta написа:Аз два пъти се гоних с BMW 320 и един път с BMW 318, като и в трите случай бях с повече от една кола напред, 400м от място, бравото от подписа.П.С. 320-ката беше дизел и като пусне турбото ме бие :Dкато му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
-
zelenilkata написа:lubo44 написа:fastandfurious12 написа:ArdeaEgretta написа:zelenilkata написа:ArdeaEgretta написа:Аз два пъти се гоних с BMW 320 и един път с BMW 318, като и в трите случай бях с повече от една кола напред, 400м от място, бравото от подписа.П.С. 320-ката беше дизел и като пусне турбото ме бие :DFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар